Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2017 » Серпень » 9 » Правильний догляд за волоссям
18:41
Правильний догляд за волоссям


 

Волосся - деякі люди вважають його своєю гордістю, деякі покаранням, а хтось про нього мріє. Незважаючи на такі різні емоції, всіх володарів волосся об'єднує єдине бажання, щоб вони виглядали розкішно і доглянуто. Домогтися цього бажання можна тільки правильно доглядаючи за волоссям. У той же час, всі проблеми з волоссям та облисінням допоможе вам вирішити препарат Bioxsine, дізнатися більше про який можна на bioxsine.org.

Також незайвим буде до домашніх процедур додати і походи в перукарню. До речі, зробити стильну чоловічу стрижку ви можете в барбершопах, детальніше про всі види їх послуг ви можете ознайомитися в Інтернеті. Салон може запропонувати безліч процедур, спрямованих на підтримку і зміцнення волосся:

1. нанесення кондиціонерів, масел у вигляді спреїв;
2. нанесення вітамінних комплексів з ампул;
3. різні масажі з застосуванням масел, азоту і д.р.;
4. стрижка не звичайними, а гарячими ножицями.

Процедури виконуються, як правило, курсами, але вже після однократного проведення будь-якої з них, її ефект відразу помітний на волоссі. Волосся, незалежно від його довжини, кольору і густини дуже примхливе. Воно не любить:

1. Гарячу воду. Від гарячої води посилюється виділення сальних залоз, і волосся, не встигнувши очиститися, починає забруднюватися.

2. Спекотне сонце. Воно висушує і змінює колір волосся.

3. Експерименти над собою. Фарбування, мелірування, колорування, хімічна завивка та інші види хімічних втручань, це судний день для волосся. Після таких експериментів і з'являється "січка".

Правильний догляд - це не періодичне миття і сушка феном, як багатьом може здатися. Правильний догляд за волоссям - щоденна праця. Для початку потрібно розібратися з типом волосся, наявністю або відсутністю яких-небудь захворювань, загальним його станом. У цьому допоможе розібратися лікар трихолог.

Після консультації у фахівця необхідно підібрати індивідуальні засоби для волосся. Їхній набір не обмежується шампунем і кондиціонером, в залежності від вердикту лікаря, можуть знадобитися маски, мазі, бальзами, краплі і т.д.

Наступним кроком в правильному догляді є розробка схеми миття або лікування волосся (якщо це необхідно). Щоб волосся повернуло свою силу, його, всупереч рекламі, не потрібно мити щодня. Чим рідше волосся піддається миттю, тим правильніше вибудовується його водно-жировий баланс.

Волосся, будучи частиною живого організму, дуже чутливе до всіх змін, тому правильний догляд не може обходитися без правильного харчування. Додайте в раціон більше риби, м'яса, різних горіхів, молочної продукції, і волосся скаже вам - дякую.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 933 | Дата публікації: 09-08-2017 | Додав: admin | Теги: волосся гарне | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]