Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2022 » Липень » 28 » Подав позов проти Meta антимонопольний комітет США
13:02
Подав позов проти Meta антимонопольний комітет США


Цукерберга чекає суд за право купити VR-додаток Supernatural.

Федеральна торгова комісія намагається не дозволити гіганту віртуальної реальності Meta та його генеральному директору Марку Цукербергу придбати Within Unlimited та його популярний фітнес-додаток для віртуальної реальності Supernatural. Комісія подала позов, щоб перешкодити компанії Цукерберга домінувати у мета-всесвіті.

Meta, раніше відома як Facebook, є ключовим гравцем на кожному рівні сектора віртуальної реальності. Імперія включає в себе пристрій, що найбільше продається, провідний магазин додатків, сім найуспішніших розробників і один з найбільш продаваних додатків всіх часів. Агентство стверджує, що Meta та Цукерберг планують розширити імперію віртуальної реальності Meta за допомогою спеціального фітнес-додатку, який доводить цінність віртуальної реальності для користувачів.

На думку комітету, покупка Unlimited зробить імперію Цукерберга ще потужнішою та послабить конкурентів. Адже разом із грою вони набувають більше користувачів, контенту, а колаборації між різними іграми лише підживлюють цю силу.

Угода між Supernatural та Facebook запланована на 1 серпня. З мета-всесвітом Цукербергу вистачає проблем. У другому кварталі вона показала збитки на $2,8 млрд. Тим не менш, Meta вірить в успіх цієї індустрії і активно працює над новими послугами.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 203 | Дата публікації: 28-07-2022 | Додав: adminA | Теги: антимонопольний комітет США, позов проти Meta | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]