Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2020 » Грудень » 14 » План розподілу вакцини вимагає Білл Гейтс від Дональда Трампа
00:11
План розподілу вакцини вимагає Білл Гейтс від Дональда Трампа


гейтс трамп план розподіл вакцина сша Той стан, в якому знаходиться передача справ від адміністрації республіканця Дональда Трампа команді демократа Джозефа Байдена ускладнює розподіл вакцини від нового коронавірусу в США, вважає Білл Гейтс. Про це засновник корпорації Microsoft сказав у інтерв’ю CNN.

Главу благодійного фонду, який виділив сотні мільйонів доларів на боротьбу з коронавірусною інфекцією, попросили прокоментувати дані про те, що перехідна команда Байдена до сих пір не отримала від адміністрації Трампа детальний план розподілу в країні вакцини від коронавірусу.

"Процес передачі справ є фактором, що ускладнює ситуацію, але нова адміністрація висловлює бажання спиратися на думку справжніх експертів і не виступати з нападками на них", – відповів Гейтс.

Також Гейтс позитивно розцінив підготовку командою Байдена плану першочергових заходів щодо боротьби з поширенням COVID-19 в США. «Я задоволений тим, як обраний президент Байден і його команда відбирають кадри і намічають пріоритети для вирішення проблеми», – сказав він.

Гейтс сподівається на те, що адміністрація демократа при такому підході забезпечить США не останнє місце в світі в ефективності придушення епідемії.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини медицини | Переглядів: 374 | Дата публікації: 14-12-2020 | Додав: admin | Теги: трамп, США, розподіл, ПЛАН, гейтс, вакцина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]