Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2021 » Грудень » 16 » Перші 230 млн на картки "єПідтримка" виплатив Monobank, ПриватБанк відзвітував про 1 млн таких карток
20:55
Перші 230 млн на картки "єПідтримка" виплатив Monobank, ПриватБанк відзвітував про 1 млн таких карток


Державний ПриватБанк (Київ) станом на 16 грудня за добу оформив 1 млн карток у межах проекту "єПідтримка" для виплат "ковідної тисячі", що в 2,1 разу більше, ніж за першу добу оформив віртуальний monobank (481,3 тис. карток станом на 8 грудня), повідомили банки у четвер.

Як повідомив співзасновник monobank Олег Гороховський, 500 тис. клієнтів банку отримають кошти у четвер.

"230 млн виплачено за три години! Т - технологічність!", - написав він у Telegram у четвер.

Раніше він повідомив, що близько півмільйона клієнтів, які подали заявки в "Дії", отримають гроші вже сьогодні, 16 грудня. З 20-21 грудня (закінчення тестування виплат в "Дії") monobank буде зараховувати кошти миттєво після схвалення заявки в "Дії".

За інформацією monobank, із моменту запуску послуги з відкриття карток "єПідтримка" 9 грудня станом на 16 грудня він відкрив 1,314 млн таких карток..

Як повідомлялося, Альфа Банк, А-Банк, monobank, ПриватБанк, Укргазбанк та Ощадбанк стали першими, хто приєднався до програми "єПідтримка" вакцинованим громадянам з виплати 1 тис. грн. Зазначалося, що Альфа Банк пропонує новим клієнтам додаткові 100 грн бонусами.

ПриватБанк та Ощадбанк 15 грудня запустили можливість відкриття карток у межах проекту "єПідтримка". Для зарахування суми допомоги достатньо з 19 грудня для ПриватБанку та з 20 грудня для Ощадбанку у мобільному застосунку "Дія" подати заяву на отримання 1 тис. грн, обрати номер картки для виплати допомоги й дати згоду на обробку персональних даних.

За умовами програми картки діятимуть чотири місяці з дня отримання коштів. Відповідно, зараховані кошти необхідно витратити за цей період.

Згідно з ухваленими змінами до держбюджету-2021, кожен українець, який одержав дві вакцини проти COVID-19, зможе отримати 1 тис. грн на спорт, подорожі та відвідування культурних закладів. Пізніше до цього списку було додано ще книги.

Як зазначив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, нині вакциновано проти COVID-19 двома дозами понад 12 млн громадян. У трьох регіонах країни більше ніж 50% дорослого населення вакциновано принаймні однією дозою.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 261 | Дата публікації: 16-12-2021 | Додав: adminA | Теги: 1 млн, 230 млн, картки єПідтримка, monobank, Приватбанк | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]