Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2014 » Грудень » 6 » Пам'ятки Швейцарії: природа, освіта та туризм
18:47
Пам'ятки Швейцарії: природа, освіта та туризм


 

 

Зовсім невелика європейська країна, що межує з п'ятьма країнами, має унікальну природу та історично сильні міста, села і гірські поселення з власним унікальним укладом життя. Правильно, мова піде про Швейцарію.

Пам'яток у Швейцарії та різних заходів тут удосталь. Це країна, де дуже шанують традиції, заведені дуже давно, тому ярмарки, фестивалі і всілякі масові збори - це невід'ємна частина швейцарської культури. Також ця країна сильна в освіті та туризмі. Саме тому, якщо ви вирішити відправити своїх дітей на навчання в цю європейську країну, то радимо обрати Інститути індустрії гостинності Швейцарії, поступити в які вам допоможе онлайн портал.

У той же час, якщо ви спочатку вирішите просто помандрувати Швейцарією, то Ваш у подорож можна зручно розпочати на поїзді, що дає вам абсолютну свободу і гнучкість. Прокинутися, поснідати і швидко виїхати на поїзді в інше місто для прогулянки, шопінгу або дегустації, а до обіду вже бути на місці - цілком реально.

Центральне місце в Швейцарії заслужено займають Альпи. Вони простягаються від сходу Франції на захід до Німеччини та Австрії, на півдні межують з Італією. На північ від Альп знаходиться низовина, в якій розташовані безліч красивих озер і більшість великих міст, після - невеликий гірський хребет Jura, який тягнеться до міста Базель і річки Рейн. Радимо кожному туристу відвідати Маттерхорн, найвідомішу вершину, що знаходиться в Церматті . Неможливо описати який чарівний вид відкривається перед очима, це самий захоплюючий краєвид на гірському курорті.

Бернські Альпи також зустрічають великою різноманітністю пам'яток. Мальовнича місцевість в оточенні озер, а навколо - вражаючі гори, наприклад Юнгфрауйох, неделеко від Інтерлакена. Інші альпійські і гірські курорти в цьому районі: Гштаад, Гріндельвальд, Венген і Маерн. Слава легендарного Люцерна належить цьому місту по праву, деякі місцеві жителі вважають його істинної "столицею" країни. Оточений річкою Ройс і Люцернськ им озером, Люцерн став відмінною базою для природних екскурсій, що найчастіше організовуються в бік Альп і Тічино. Піша прогулянка або велосипедна, автобусний тур або оренда автомобіля - неважливо, головне, що південний італомовний кантон Тічино представить вашій увазі зовсім іншу Швейцарії, де панує атмосфера середземноморської Рів'єри.

Для зимових курортів існують гарні ізольовані долини Санкт-Моріц і Давос. Тут неймовірно красиві засніжені пейзажі, глибокі долини і казкові блакитні гірські озера, осяяні сонцем. Цюріх - найбільш густонаселене місто Швейцарії, відоме не тільки своїми фінансовими установами та магазинами, галереями з сучасним мистецтвом, а ще й Цюріхським озером, де можна чудово відпочити, покупатися і позасмагати.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1450 | Дата публікації: 06-12-2014 | Додав: admin | Теги: інститути індустрії гостинності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]