Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2018 » Червень » 2 » Отримає фантастичну особливість, про яку ніхто не міг і мріяти новий iPhone
23:01
Отримає фантастичну особливість, про яку ніхто не міг і мріяти новий iPhone


 

 

Якщо проаналізувати історію компанії Apple за останні десять років, то можна легко помітити, що цей виробник електроніки досить консервативний.*: Він до останнього використовує застарілі технології та ігнорує багато блага технічного прогресу. Втім, в останні роки ситуація нарешті почала виправлятися в кращу сторону, а почалося все з iPhone X, який отримав OLED-екран, сканер особи, підтримку швидкої і бездротової зарядок, а також парочку інших особливостей.

Як вдалося з’ясувати сьогодні, 2 червня 2018 року, новий iPhone отримає фантастичну особливість, про яку ніхто не міг і мріяти, про це пише тайванський ресурс Economic Daily News. За його словами, ключовою особливістю нового покоління смартфона Apple стане потрійна основна камера, але не проста, як в Huawei P20 Pro і майбутньому Samsung Galaxy S10. Вона зможе створювати об’ємні 3D-моделі за рахунок спеціального датчика.

Зокрема, новий iPhone в 2019 році повинен отримати потрійну основну камера, два об’єктива якої будуть вести зйомку під різними кутами, тим самим дозволяючи формувати 3D-картинку. Готова фотографія або відео будуть доопрацьовуватися за допомогою машинного навчання і штучного інтелекту, щоб підсумковий контент виглядав максимально привабливо. В даний час за поставки фотокамер для «яблучної» продукції відповідають компанії Sony, Sharp, LG і Dali, але тільки у останньої поки що є унікальні сенсори, які потрібні Apple.

За рахунок потрійної основної камери новий флагман Apple, поява якого очікується в 2019 році, зможе забезпечити підтримку 5-кратного оптичного зуму без втрати якості, а також значно поліпшить якість фотографій, зроблених в умовах недостачі світла, що для всіх мобільних пристроїв вкрай актуально, тому що чим менше світла, тим гірше знімають смартфони. Крім того, 3D-камера в iPhone дозволить забезпечити поліпшену підтримку доповненої реальності.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1020 | Дата публікації: 02-06-2018 | Додав: adminA | Теги: Мрія, особливість, новий iPhone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]