Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Ср, 24-04-2024
Головна » 2017 » Грудень » 19 » Особливості професійних слайсерів та холодильних вітрин
11:04
Особливості професійних слайсерів та холодильних вітрин


 

Холодильні вітрини - необхідний елемент будь-якого торгового підприємства чи закладу громадського харчування для охолодженого зберігання та презентації продукції. Завдяки додатковому внутрішньому освітленню, цікавому дизайну, продуманому розташуванню полиць холодильні вітрини здатні підкреслити вигідні сторони товару, привернути увагу клієнта. Виготовляються з надійних матеріалів та комплектуючих, що забезпечить тривалу та безперебійну експлуатацію.

Основні відмінності:

  1. Зовнішній вигляд і дизайн. Моделі різної конструкції та можливість вибору кольору.
  2. Вид фронтального скла. Пряме скло - стандартний варіант, стильний і практичний. Гнуте скло - більш сучасний тип, особлива форма запобігає створенню відблисків.
  3. Температурний режим. Низькотемпературний - діапазон від 0 до -18 градусів Цельсія, що ідеально підійде для збереження напівфабрикатів, рибних продуктів і т.д. Середньотемпературна - інтервал від +1 до +7 °C, призначений для зберігання готових страв, м'ясних та молочних продуктів, сирів, ковбас. Комбінований - поєднання двох вищеописаних режимів.
  4. Метод охолодження. Статичний або динамічний. Перший - природне поширення повітря в корисному об'ємі, відмінно підходить для зберігання продуктів без упакування, виключається пересихання. Другий - повітря циркулює за допомогою вентиляторів, перевагою є стабільність і рівномірність охолодження.
  5. Додаткові функції. Самостійне відтавання, внутрішнє освітлення, випаровування конденсату, додаткові полиці та перегородки.

Принцип роботи та призначення слайсера

Слайсер - незамінний електромеханічний тип обладнання, котрий здатен швидко і тонко нарізати м'ясо, рибу, хліб, сир, ковбасу, овочі, фрукти. Це прилад, який значно полегшує і прискорює робочі процеси по первинній обробці їжі. Застосовується на кухнях будь-яких закладів, а також в кулінарних цехах, магазинах, супермаркетах. Завдяки даному обладнанню поліпшується сервіс обслуговування клієнтів, адже не потрібно довго і не завжди якісно вручну нарізати їжу, яка призначена для подальшого приготування страв або подачі нарізаних інгредієнтів гостю. Принцип дії простий - продукт поміщається на експлуатаційну поверхню і за допомогою спеціальної каретки переміщується до дискового ножа, який відрізає від їжі частину заданої товщини.

За способом управління слайсери бувають:

  1. Ручні - старі моделі, в яких потрібна фізична праця і чималі витрати часу. Рух каретки і дискового ножа відбувається вручну. Використовуються в невеликих магазинах.
  2. Автоматичні - сучасні прилади, в яких участь кулінара є мінімальною. Їжа утримується особливими притискними елементами, процес обробки здійснюється автоматично. Застосовуються на великих м'ясо- та рибопереробних комбінатах.
  3. Напівавтоматичні - найпоширеніші та популярні прилади, електромотор обертає ніж, а каретка з продуктом пересувається вручну. Дуже добре підходять для роботи на кухнях різних закладів громадського харчування.

Відвідавши сайт компанії Торгоборуд Ви зможете обрати холодильні вітрини - http://torgoborud.com.ua/ua/Holodilni-vitrini.html та слайсери - http://torgoborud.com.ua/ua/Slayseri-skiborizi.html за привабливою ціною, перевірених виробників та різних технічних параметрів. Також у нас можна купити столи для кафе, меблі для ресторану, міксер, блендер, холодильник ларь, кондитерський інвентар, холодильне обладнання, слайсер б/у, скиборізку.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 1236 | Дата публікації: 19-12-2017 | Додав: admin | Теги: слайсер | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]