Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2020 » Лютий » 13 » Основні види камінів: поради щодо вибору
20:53
Основні види камінів: поради щодо вибору


 

Камін є дуже корисним і функціональним елементом для будинку, особливо для тих, хто знаходиться в більш холодних регіонах. Крім того, що вони допомагають з тепловим комфортом, вони є важливим елементом декору. Під час розробки проекту архітектор повинен розуміти, що клієнтові потрібно запропонувати кращий варіант. Також не слід забувати, що в Україні каміни широко представлені за розумною ціною на спеціалізованому ресурсі warmhouse.com.ua.

Кутовий, центральний або настінний камін: який краще?

Кутовий камін, є найбільш використовуваним. Крім того, що його параметри не заважають руху в приміщенні, також він залишає місце для інших предметів і меблів. Але якщо ідея полягає в тому, щоб створити більш сміливий і яскравий декор, центральний камін або підвісний - також будуть гарним рішенням. Щоб зробити кращий вибір, важливо розуміти потреби людей, які проживають в приміщенні.

Основні види камінів

Біокамін (зелений камін). Говорячи про цей тип камінів, слід зауважити, що це один з найпопулярніших варіантів на ринку.

Екологічні каміни (або каміни на спирту) в якості палива використовують рідкий спирт зі злаків. Утворений вогонь не має запаху. Отже, також немає необхідності робити повітропровід. Перевага в тому, що це може бути портативний камін, так як є маленькі і легкі моделі. Прикладом творчого використання, є створення підвісного каміна. Екологічний камін є хорошим вибором для квартири.

Дров'яний камін. Деревина - це матеріал з оптимальними тепловими характеристиками, тому дров'яний камін підходить для більш холодних місць. Підібрати димоходи до нього та інших типів камінів ви завжди також зможете на сайті warmhouse.com.ua.

Говорячи про дров'яний камін, люди зазвичай представляють цю класичну модель кам'яної кладки, але ринок пропонує більше варіантів. На додаток до сталевих, також можна знайти залізні каміни. Залізні каміни мають деякі переваги перед кам'яною кладкою, такі як скляні двері, які запобігають потраплянню диму в кімнату і більш високі теплові характеристики.

При виборі цього типу каміна необхідно враховувати підлогу в кімнаті. Оскільки дерево горить з іскрами, контакт цих частинок з килимом або тканиною може призвести до пожежі. Тому ідеальним варіантом є використання керамічної підлоги. Інший варіант - інвестувати в захисні екрани. Також варто пам'ятати, що дров'яний камін вимагає додаткового місця в кімнаті для зберігання дров.

Електричний камін. Це свого роду обігрівач, що імітує камін. У нього є віртуальне полум'я, тобто йому не потрібні дрова або газ. Можна встановити його на стіну або навіть використовувати портативну версію. Серед його переваг - факт відсутності бруду і можливість установки в будь-якому місці з достатньою вентиляцією. Це не вигідно для щоденного використання, тому що він може споживати багато енергії. Тому рекомендується для людей, які не будуть використовувати його дуже часто. На відміну від цього, цей варіант дає більше декоративних можливостей, привносячи багато краси в інтер'єр кімнати. Якщо ж ви все ж таки хочете мати в своєму інтер'єрі камінні топки, тоді просто радимо обрати найбільш оптимальну на warmhouse.com.ua.

Газовий камін. У цьому типі каміна полум'я генерується газовою точкою. Вогонь нагріває камені, поширюючи тепло в навколишнє середовище. Ця модель, як і попередня, є відмінним варіантом каміна для квартири або невеликих приміщень. Газовий споживає менше енергії в порівнянні з електричним каміном. З цієї причини його можна використовувати протягом більш тривалого періоду часу. Ще однією перевагою є можливість запалювання - просто натисніть кнопку або пульт дистанційного керування. Через його практичності, він може бути встановлений в різних формах або місцях, за умови, що є газовий балон або трубопровід. Невеликі газові каміни не вимагають димоходу.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 745 | Дата публікації: 13-02-2020 | Додав: admin | Теги: топка, камінна, купити | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]