Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2022 » Листопад » 6 » Обмежувати швидкість інтернету для клієнтів почне Starlink
00:33
Обмежувати швидкість інтернету для клієнтів почне Starlink


Starlink Підрозділ супутникового інтернету компанії SpaceX почне обмежувати швидкість домашнього інтернету для клієнтів, які споживають більше ніж 1 ТБ даних на місяць у години пік, починаючи з грудня. Ця зміна впроваджується у рамках нової "політики сумлінного використання" у США та Канаді.

Клієнти тепер будуть розпочинати кожен щомісячний платіжний цикл із "Пріоритетним доступом" (Priority Access). Якщо користувачі перевищать обмеження в 1 ТБ з 7:00 до 23:00, що роблять менше ніж 10% користувачів, вони будуть переведені на 2Базовий доступ" зі зниженим пріоритетом під час сильного навантаження на мережу до кінця платіжного циклу.

Можна придбати більше даних із пріоритетним доступом за ціною 25 центів за ГБ. При цьому дані, використані з 23.00 до 7.00, не враховуються при підрахунку вашого пріоритетного доступу. Тобто можна завантажувати оновлення для гри або виконувати резервне копіювання архівів уночі.

Ви зможете відстежувати використання своїх даних і підписатися на покупку даних Priority Access у програмі Starlink або на веб-сторінці свого облікового запису Starlink. Starlink стверджує, що її інтернет — це «обмежений ресурс», тому компанії необхідно "керувати мережею, щоб збалансувати пропозицію Starlink з попитом користувача".


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 173 | Дата публікації: 06-11-2022 | Додав: admin | Теги: швидкість, Starlink, Інтернет | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]