Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2016 » Серпень » 26 » Обираємо теплоізоляцію для внутрішнього оздоблення стін
19:21
Обираємо теплоізоляцію для внутрішнього оздоблення стін


 

 

Зазвичай багато фахівців рекомендують робити тільки зовнішню теплоізоляцію будинку, однак, якщо ви живете в міській квартирі, на жаль, такої можливості у вас не буде. Тому в даному випадку вам підходить тільки варіант утеплення внутрішніх стін. Радимо пам'ятати, що якщо вам потрібна теплоізоляція стін хорошої якості, тоді все необхідне для цього можна придбати на ресурсі poliservice.com.ua.

Види утеплювачів

Для того, щоб провести процес утеплення, можна використовувати різні утеплювачі, такі як: пінопласт, хімічно зшитий пінополіетилен, мінераловатні мати, а також інші види утеплювачів. При виборі необхідно ретельно обміркувати, якими додатковими властивостями повинен володіти обраний вами утеплювач, наприклад, водостійкість, звукоізоляцією або негорючістю.

Пінопласт має хорошу щільність матеріалу, а так само має гарні звукоізоляційні властивості і не поглинає вологу. Мінеральна вата також має велику кількість різноманітних переваг, але і навіть у неї є свій недолік, а саме хороше вологопоглинання. Тому вибираючи даний матеріал необхідно зробити якісну паро- і гідроізоляцію поверхонь.

Теплоізоляція стін

Для проведення теплоізоляції стін вам знадобляться металеві профілі або дерев'яні бруски, з яких в подальшому буде виготовлятися каркас. Після того як каркас або лати встановлені на стіни, необхідно заповнити її утеплювачем, який просто встановлюється або приклеюється на спеціальний клей до стіни.

Пароізоляція

Потім проводиться пароізоляція, для якої використовується поліетиленова плівка і все обшивається гіпсокартоном.

Заключним етапом в утепленні є покриття гіпсокартону шаром шпаклівки або штукатурки і облицювальним матеріалом, а саме шпалерами, плиткою або штукатуркою.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1278 | Дата публікації: 26-08-2016 | Додав: admin | Теги: теплоізоляція стін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]