Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 27-04-2024
Головна » 2020 » Вересень » 15 » Нову бойову систему, яка об’єднає бронетехніку і рій дронів випробував Китай
23:03
Нову бойову систему, яка об’єднає бронетехніку і рій дронів випробував Китай


Китай випробував нову бойову систему, яка об’єднає бронетехніку і рій дронів

Зграї дронів можуть використовуватися для наземних військ, беручи участь в розвідці, повітряній підтримці з близької відстані і ретрансляції зв'язку.

Китай випробував нову бойову систему, яка об’єднує бронетехніку і рій дронів – технологію, яка дозволить бронетанковим військам отримувати більше інформації про поле бою і проводити смертоносні атаки, інформують Економічні новини.

Розроблена Китайською корпорацією аерокосмічної науки і промисловості (CASIC), система використовувалася невідомим підрозділом Народно-визвольної армії Китаю для відпрацювання навичок в травні, повідомляють китайські державні ЗМІ.

Зграї дронів можуть використовуватися для наземних військ, беручи участь в розвідці, повітряній підтримці з близької відстані і ретрансляції зв’язку. Китай випробував рій з 67 дронів в 2016 році.

«Випускаючи пов’язаний рій дронів, броньований автомобіль на землі може зрозуміти ситуацію на полі бою набагато швидше, ніж при використанні тільки одного безпілотника, не кажучи вже про зниження ризику втрат у порівнянні з відправкою людських військ», – сказав військовий експерт компанії Global Times.

Експерт заявив, що, оскільки безпілотники можуть також бути озброєні або здійснювати напади з використанням терористів-смертників, це дасть їм дуже смертоносний спосіб нападу, зазначивши, що рій буде означати, що в їх розпорядженні буде багато скоординованих безпілотників, і буде дуже важко перехопити їх всіх.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 431 | Дата публікації: 15-09-2020 | Додав: adminA | Теги: бронетехніка і рій дронів, китай, бойова система | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]