Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2017 » Червень » 9 » Новий український проект, який підірвав мережу - Nimses. ВІДЕО
18:04
Новий український проект, який підірвав мережу - Nimses. ВІДЕО


 

Українці запустили ще один крутий проект, який вже став хітом App Store і Google Play.

За кілька днів соціальна мережа Nimses збільшила кількість користувачів у кілька разів. ""

Реалізацією проекту займалися три роки ідейний натхненник Ольга Холобок та її команда. У відкритий доступ Nimses запустили 15 березня, а до січня 2017 року бета-версію тестували 750 активних користувачів. В офіційний, відкритий доступ додаток випустили 1 червня.

Суть мережі не така вже й однозначна, як може здаватися на перший погляд. У ній можна постити фото та ставити лайки, але усі дії коштують певну суму у внутрішній валюті – німах (nims). Зараз він дорівнює одному центу, але курс постійно змінюється.

Nimses заснована на геолокації і всі бачать звідки ви постите контент.

Заробити німи можна витрачаючи власний час. Так кожна хвилина життя приносить по одному німу. Їх можна збирати, дарувати іншим, а вже з 2018-го, як кажуть розробники, їх монетизуватимуть в реальні гроші.

В Києві вже навіть з'явилася кав'ярня, в якій дозволяють розраховуватися німами.

Сама соцмережа теж працює не зовсім безкоштовно – щоб розмістити там пост, потрібно заплатити 100 німів. За коментар і лайк чужого посту теж потрібно платити німами. І німи за такі дії не просто безслідно зникають. А нараховуються тим користувачам, з якими ви взаємодієте.

Тому основним принципом Nimses є публікація цікавого контенту. Ті, хто його створює - багатіють, а пасивні спостерігачі - біднішають.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1104 | Дата публікації: 09-06-2017 | Додав: adminA | Теги: мережа, новий український проект, Nimses | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]