Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2022 » Липень » 1 » Нові корисні функції для PowerPoint представляє Microsoft
00:17
Нові корисні функції для PowerPoint представляє Microsoft


Microsoft Microsoft анонсувала дві нові потужні функції PowerPoint для користувачів Windows і iPad. У своїй публікації в блозі Office Insider компанія висвітлила дві нові можливості, включаючи Cameo у студії звукозапису та можливість установлювати міжрядковий інтервал у слайдах PowerPoint на iPad.

Студія звукозапису PowerPoint дозволяє створювати та ділитися відеозаписами вашої презентації завдяки розширеним можливостям запису. Але тепер, завдяки доступності Cameo у студії звукозапису, ви також можете використовувати канал з камери, щоб «зробити відеозапис вашої презентації ще більш особистим і створити захоплюючий досвід розповіді». Ви також отримуєте можливість налаштувати зовнішній вигляд каналу камери: це дозволяє вам «застосувати ваші улюблені стилі, форми та розміри камери до камео та вибрати місце на слайді для каналу камери».

Все працює досить просто. Відкрийте презентацію PowerPoint, яку ви хочете записати та надати спільний доступ, а потім на вкладці «Запис» виберіть «Відео», щоб додати канали камери до слайдів.

Cameo у студії звукозапису PowerPoint розгортається для учасників оцінювання Office із бета-версією каналу 2207 (збірка 15425.20000) або новішої.

В іншій публікації Microsoft згадала, що міжрядковий інтервал є однією з найбільш затребуваних функцій серед користувачів iPad. І компанія нарешті представила його користувачам PowerPoint на iPad, дозволяючи їм «налаштовувати міжрядковий інтервал до та після абзаців, усередині блоків тексту тощо». Користувачам потрібно виділити текст і натиснути кнопку «Міжрядковий інтервал» на вкладці «Головна», а потім вибрати бажані параметри інтервалу.

Нова кнопка міжрядкового інтервалу доступна для інсайдерів із версією 2.59 (збірка 22030101) або пізнішою.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 263 | Дата публікації: 01-07-2022 | Додав: admin | Теги: Майкрософт, Microsoft, PowerPoint | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]