Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2019 » Березень » 28 » NASA заплатить 16 тисяч євро людям, які 60 днів просто пролежать у ліжку - встигни записатися
18:12
NASA заплатить 16 тисяч євро людям, які 60 днів просто пролежать у ліжку - встигни записатися


 

 

Встигни записатися: NASA заплатить 16 тисяч євро людям, які 60 днів просто пролежать у ліжку

Вимоги – мінімальні: розшукують здорових чоловіків та жінок, які зможуть приїхати до німецького Кельну.

У чому суть?

Здається, ми знайшли для вас роботу мрії. Власне, робити нічого не треба – просто лежати. Впродовж двох місяців. І лежачи робити усе, що заманеться: читати улюблені книги, сидіти в Інтернеті, писати статті, дивитися фільми та серіали, вчити мови, в'язати шкарпетки, співати, їсти… Якщо вам вдасться пролежати 60 днів – вас нагородять місяцем… відпочинку від лежання та заплатять винагороду у розмірі 16 500 євро.

Навіщо це?

Це – зовсім не "розвод для лохів", як може здатися, а серйозний науковий експеримент. Його проводить NASA спільно з Європейським космічним агенством. Науковці хочуть докладніше вивчити, як невагомість впливає на людський організм. На Землі це найзручніше зробити за допомогою постільного режиму.

Які вимоги до "лежнів"?

Команда дослідників розшукує 12 чоловіків та 12 жінок для свого експерименту. Ви маєте бути здорові фізично та мати від 24 до 55 років. Увага – робота лише для некурців!

На період з грудня 2019 по березень 2020 ви повинні мати змогу знаходитися у Німеччині, а саме – у приміщенні Німецького аерокосмічного центру, на базі якого діє Інститут аерокосмічної медицини. 60 днів – постільний режим, 29 днів – реабілітація, під час якої вже дозволено буде рухатися.

Що доведеться робити?

Спочатку ви пройдете повне медичне обстеження, а потім, якщо протипоказань немає, перейдете безпосередньо до "роботи" – ляжете у спеціальне ліжко, у якому постійно будете знаходитеся під невеличким нахилом – так, щоб ноги виявилися вище голови. Це забезпечить нормальний кровоток.

У ліжку можна рухатися та трохи підводитися – але хоча б одне плече при цьому має постійно торкатися матрацу.

Кожного дня на невеликий проміжок часу учасників також будуть поміщати до спеціальної центрифуги, що імітує силу тяжіння. Щоб перевірити, чи зможе цей пристрій допомогти космонавтам тримати свої м'язи у формі під час польотів.

Як стати учасником?

Набір "лежнів", що зможуть підзаробити прямо у ліжку, ще триває. Контакти організаторів – за посиланням.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини психології | Переглядів: 764 | Дата публікації: 28-03-2019 | Додав: adminA | Теги: NASA, 60 днів у ліжку, встигни, 16 тисяч євро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]