Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2019 » Березень » 14 » NASA анонсувало політ - на Марс першою ступить жінка
17:35
NASA анонсувало політ - на Марс першою ступить жінка


 

На Марс першою ступить жінка. NASA анонсувало політ

29 березня відбудеться перший в історії людства вихід жіночої команди у відкритий космос з ціллю висадитись на Марсі.

Під час виходу в космос станеться історична подія, перша людина ступить на Марс і нею буде жінка. Також планується висадка жінок на Місяць, про це повідомив директор NASA Джим Брайденстайн.

– Жінки будуть в пріоритеті при майбутньому освоєнні космосу, – зазначив Брайденстайн.

29 березня жіноча команда полетить у відкритий космос на борту МКС. У NASA  переконують, що вони бажають розширювати коло талановитих спеціалістів і якщо ними стають жінки, то це прекрасно.

Наступний політ на Місяць, де також будуть жінки, планується з особливою ціллю. Космонавти не просто відвідають супутник, а залишаться там.

– Ймовірно жінка буде наступною людиною на Місяці та першою на Марсі. Перший жіночий політ відбудеться в кінці березня, який є Національним жіночим місяцем.

Таким чином NASA прагне мати широкі і різноманітні лави талановитих космонавтів. З нетерпінням чекаємо першу жінку на Місяці, – заявив Брайденстайн.

Нагадаємо, NASA оголосило список членів екіпажу, де у переліку тільки жінки. У складі місії – чотири жінки, які вийдуть у відкритий космос, приблизно за 400 км над Землею, щоб замінити сонячні батареї МКС.

До слова, керівник NASA Джим Бріденштайн заявив, що агентство планує співпрацювати з Україною у сфері дослідження Місяця.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини астрономії | Переглядів: 786 | Дата публікації: 14-03-2019 | Додав: adminA | Теги: марс, NASA, жінка, Політ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]