Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2023 » Січень » 2 » Найхолодніше місце на Землі, в якому можна обмерзнути всього за дві хвилини, назвали вчені
13:45
Найхолодніше місце на Землі, в якому можна обмерзнути всього за дві хвилини, назвали вчені


У найхолоднішому місці на Землі погано споряджений мандрівник може обмерзнути всього за дві хвилини. Це тому, що в цьому районі Східно-Антарктичного плато температура може досягати 135 градусів за Фаренгейтом нижче нуля, кажуть у NASA, і це в ясну зимову ніч. Але ще більш дивним є те, що ця частина світу насправді стає холоднішою.

Вплив таких екстремальних температур вимагає певної підготовки та спорядження, щоб вижити без тривалих пошкоджень вашого тіла. Вплив лише на 95 градусів F нижче нуля може призвести до обмороження всього за дві хвилини. Отже, при температурі 135 градусів за Фаренгейтом найхолодніше місце на Землі може завдати вам страждань ще швидше.

Ці температури вражають, тому що вони навіть набагато холодніші, ніж деякі температури, які спостерігається на Червоній планеті взимку, і вона знаходиться далі від Сонця, ніж ми. Це місце важко називати найхолоднішим місцем на Землі з тих пір, як НАСА зафіксувало там температуру ще в 2013 році.

Зараз, майже через десять років, нічого не змінилося, що інтригує, оскільки глобальна температура в усьому світі безперечно дещо підвищилася за цей проміжок часу. Отже, це змушує вас задуматися, скільки часу залишиться до того, як ця частина планети постраждає від постійних проблем зміни клімату.

Або, можливо, ми скористаємося однією з багатьох реакцій на зміну клімату, які люди винайшли протягом багатьох років. У будь-якому випадку, не варто дивуватися, дізнавшись, що найхолодніше місце на Землі знаходиться десь посередині Антарктики. Насправді, це дуже доречно, що найхолодніше місце на нашій планеті є, мабуть, і одним із найвіддаленіших від цивілізації.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Екологічні новини | Переглядів: 160 | Дата публікації: 02-01-2023 | Додав: adminA | Теги: обмерзнути, вчені, дві хвилини, найхолодніше місце на Землі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]