Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2018 » Березень » 21 » Найближчим часом Vodafone Україна» запустить 4G у діапазоні 2,6 ГГц
18:49
Найближчим часом Vodafone Україна» запустить 4G у діапазоні 2,6 ГГц


 

 

 Мережа «Vodafone Україна» технічно готова до запуску швидкісного 4G інтернету в діапазоні 2.6 ГГц у великих містах, лише очікує на отримання всієї дозвільної документації від державних органів, повідомляє прес-служба мобільного оператора.

«Наша мережа технічно абсолютно готова до запуску, чекаємо тільки дозволу на включення базових станцій найближчим часом. 4G почнемо включати в Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові, Львові та інших великих містах, у місцях найбільшого скупчення абонентів – споживачів мобільного інтернету. А «килимове» покриття чекайте в липні: після отримання ліцензії в діапазоні 1,8 ГГц», – йдеться в повідомленні з посиланням на технічного директора Vodafone Україна Євгена Фрунзу.

Як зазначається, готовність до 4G клієнти компанії можуть перевірити самостійно та безкоштовно за допомогою єдиного USSD-запиту: потрібно просто набрати *222# і натиснути кнопку виклику. У відповідь оператор надішле SMS із результатом перевірки смартфона та SIM-карти, а також інструкцію щодо заміни  SIM-карти на USIM.

Нагадаємо: оператор отримав ліцензію на роботу в цьому діапазоні 6 березня 2018 року.

Як писав Mind, Vodafone передасть під заставу частину майна на суму 4,6 млрд грн, що становить майже 30% активів компанії, на закупівлю 4G-ліцензій.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 980 | Дата публікації: 21-03-2018 | Додав: adminA | Теги: 6 ГГц, 4G у діапазоні 2, Vodafone Україна» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]