Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 18-04-2024
Головна » 2023 » Січень » 29 » На Windows 11 21H2 Microsoft примусово оновлює комп’ютери
07:47
На Windows 11 21H2 Microsoft примусово оновлює комп’ютери


26 січня співробітники компанії Microsoft у своєму офіційному блозі заявили, що гігант цифрового світу почав примусово оновлювати комп’ютери користувачів, які працюють на версії операційної системи Windows 11 21H2. У блозі фахівці зазначили, що систему даних ПК буде автоматично оновлено до актуальної збірки — 22H2. Більше того, спочатку апдейт до свіжої версії операційної системи отримають ті користувачі, які завантажили на свій комп’ютер Windows 11 21H2 раніше за решту і весь цей час відмовлялися від апдейта до актуального. Відповідно, оновлювати комп’ютери у примусовому форматі компанія буде поступово.

Варто уточнити, що примусовий апдейт операційної системи зачіпає як звичайні домашні ПК, так і корпоративний сектор (мова про не адміністровані системи), і оновлюватимуть усі версії Windows 11 – від Home до Pro. У компанії заявили, що це необхідно для того, щоб користувач отримував правильний досвід від використання операційної системи, яка з моменту збірки 21H2 отримала масу оновлень і стала помітно стабільнішою. І хоча раніше Microsoft вже займалася примусовим апдейтом застарілих версій операційних систем, зазвичай вона це робила перед припиненням підтримки застарілої збірки. Ось тільки 21H2 підтримуватиметься до 10 жовтня 2023 року, тобто попереду ще море часу.

На даний момент користувач може вибрати відповідну для нього дату і час установки апдейта, або ж перейти в Центр оновлень і запустити завантаження. Чи є можливість якось відмовитись від апдейта і продовжувати користуватися ПК на базі Windows 11 21H2, поки що неясно, але, ймовірно, в цьому немає необхідності.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 169 | Дата публікації: 29-01-2023 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]