Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2018 » Березень » 23 » На тлі масового бойкоту SpaceX видалила сторінку в Facebook
21:06
На тлі масового бойкоту SpaceX видалила сторінку в Facebook


 

 

Компанія SpaceX видалила свою офіційну сторінку в соціальній мережі Facebook після обіцянки засновника компанії Ілона Маска на тлі скандалу з витоком персональних даних користувачів.

Як передає Reuters, мільярдер Маск поспілкувався з користувачами Twitter. Один з них закликав приєднатися до бойкоту Facebook.

"Видаліть сторінку SpaceX на Facebook?" - написав користувач.

На що Маск відповів: "Я не знав, що вона там є. Зробимо".

Сторінка SpaceX на Facebook, яка мала більш 2,7 млн ​​підписників, більше не доступна.

Нагадаємо, що навколо соціальної мережі Facebook спалахнув найграндіозніший в історії скандал. Через додаток This is Your digital life, створений професором Кембриджського університету російського походження Олександром Коганом, було зібрано персональні дані 50 млн користувачів. В порушення правил Facebook, дані були передані третій стороні - компанії Cambridge Analytica, заснованій мільярдером Робертом Мерсером.

Засновник Facebook Марк Цукерберг визнав, що в роботі соцмережі були допущені помилки і вибачився перед користувачами за витік особистих даних.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 924 | Дата публікації: 23-03-2018 | Додав: adminA | Теги: масовий бойкот, сторінка Facebook, SpaceX | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]