Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2023 » Січень » 21 » На смартфонах Android - відомо, як ефективно очищати пам’ять
13:14
На смартфонах Android - відомо, як ефективно очищати пам’ять


Проблема нестачі пам’яті на смартфонах дуже розповсюджена. Із-за малої кількості вільного місця, може почати гальмувати пристрій, не оновлювати програми, не запускати додатки. Таким телефоном не хочеться користуватись, тому люди постійно і очищають його від зайвих файлів чи софту.

Сьогодні ми хочемо розповісти про найбільш популярну програму для очистки пам’яті – SD Maid. Вона нещодавно оновилась і стала ще кращою, ніж була.

І так, як працювати в програмі SD Maid? Для початку потрібно встановити додаток і після запуску надати доступ до усього, що вона просить. Хвилюватись не варто, додаток вже давно себе зарекомендував з хорошої сторони і не працює на фоні, тому і пристрою не нашкодить. Наступним кроком буде перехід в папку "Бази даних" та сканування їх.

Зазвичай, там результат буде нульовий. Але про всяк випадок все одно перевірте. Далі так само відкриваєте папку "Програми" і запускаєте сканер та фільтрацію. Ця дія може зайняти більше часу (інколи до 20 хв). Час роботи змінився після оновлення, але це добре, бо програма ретельніше оцінює зайняте місце та зайві файли.

Після завершення сканування перед вами буде список кешу та даних програм, які рекомендовано очистити. Ви можете переглянути інформацію про кожен пункт і побачити, що саме пропонує видалити додаток. Після цього перейдіть у Параметри та оберіть пункт "Фільтрація". Тут є можливість налаштувати, що саме ви хочете, щоб програма сканувала. В списку є увімкнені розділи, а є ті, що ні. Ви можете на свій розсуд одні видалити, одні додати. Це справа кожного.

Цікавим є розділ "Специфічне". Ознайомтесь детально із ним, він багато кому також стане у нагоді. Та і взагалі до налаштувань треба підійти серйозно та відповідально. Від цього залежить наскільки якісно буде очищуватись смартфон. Тим більше налаштування виконуються один раз, а далі програма вже працює по заданих параметрах. Ще одним важливим налаштуванням є зберігання кешу. Можна встановити час, який він буде зберігатись в кожному додатку, далі буде видалений. Коли ви виконали всі інструкції, повертаємось до повторного сканування і видалення

Тепер про автоматизацію. Для цього відкриваємо меню "Додатки" та натискаємо на трикутник. Далі будуть інструкції, яких потрібно дотримуватись, вони важливі. Це направить вас до налаштування емуляції дій користувача (дозвіл на ручне очищення кешу). Цей спосіб набагато ефективніший. Далі потрібно повернутись в меню "Додатки" та натиснути на смітник. Всі файли із програм та кеш буде видалено. І на відміну від інших спеціальний очищаючих додатків, ця не призведе до збоїв в системі.

Отож, програма SD Maid дуже допомагає усім користувачам ефективно очищати зайві файли на смартфонах. Важливо лише уважно налаштувати все, щоб потім не залишитись без потрібних даних. Далі додаток справиться зі всім сам. Це дуже зручно і не потрібно хвилюватись про те, що на пристрої мало місця і він зависає.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 155 | Дата публікації: 21-01-2023 | Додав: adminA | Теги: смартфони Android, ефективно очищати пам’ять | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]