Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2016 » Листопад » 18 » На фоні супермісяця астроном зафільмував НЛО. ВІДЕО
18:49
На фоні супермісяця астроном зафільмував НЛО. ВІДЕО


 

Американець зі штату Арізона, який є астрономом-любителем, 12 листопада вирішив провести спостереження за місяцем під час суперповні, коли його максимальна наближеність до Землі збіглася з повним місяцем.

Для відеозйомки Місяця він використовував камеру Sony CX500V, встановлену на його телескопі NexStar 6se.

Переглянувши відео, астроном помітив, що два дивних об'єкта на величезній швидкості пронеслися над поверхнею місяця. Для того, щоб розглянути їх, відео довелося уповільнити в два рази. Непізнані об'єкти мали округлу, трохи овальну форму, і рухалися з однаковою швидкістю на відстані один від одного. Так само астроном помітив напівпрозорі контури з чіткими контурами навколо них.

На це відео звернув увагу Уфолог Скотт К. Уоррінга та прокоментував його. На думку Скотта, астроном зняв два кораблі прибульців, оточених захисним полем. Також він зазначив, що подібні кораблі з таким захисним полем, що заломлюють світло, вже безліч разів потрапляли на фотографії і відеозаписи.

Як повідомляв сайт Знай.ua, американець зафільмував шість НЛО над озером Мічиган. А космічне агенство NASA опублікувало кадри, на яких чітко видно посадку НЛО на Марс.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини про НЛО | Переглядів: 1348 | Дата публікації: 18-11-2016 | Додав: adminA | Теги: НЛО, астроном, супермісяць | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]