Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2013 » Березень » 2 » Mobile World Congress: глобальний LTE. У той же час найдоступніші ігри онлайн на сайті godvilgames.com
17:59
Mobile World Congress: глобальний LTE. У той же час найдоступніші ігри онлайн на сайті godvilgames.com


Приємним сюрпризом стала активність на MWC Sony, яка всерйоз взялася за розвиток смартфон-планшетного напрямку. Компанія намагається відіграти упущений альянсом Sony Ericsson ринок і, судячи з новинок, а також бюджету маркетингових вливань, налаштована дуже серйозно. У той же час, уже багатьом стало відомо, що на сайті http://www.godvilgames.com/ найкраще і найбільше представлена кількість безкоштовних ігор онлайн.

Однією з головних операторських MWC, як і в минулому році, став розвиток стільникових мереж четвертого покоління LTE. Їх розвиток стримується багатьма факторами, в тому числі недоліком абонентських пристроїв і проблемами сумісності: далеко не кожен смартфон може працювати в будь-якому з існуючих діапазонів частот LTE. Ця проблема добре відома, наприклад, російським користувачам техніки Apple. Однак удосконалення LTE-чіпсетів дозволяє розраховувати на її вирішення в недалекому майбутньому.

Стенд китайської China Mobile був усіяний багатодіапазонними LTE-смартфонами, планшетами, модемами, мобільними роутерами. Більшість з них здатні працювати в декількох діапазонах, причому як в стандарті FDD LTE, так і з оператором в Китаї мережі TDD LTE. Для підтвердження здійсненності глобального LTE-роумінгу China Mobile проводить тести спільно з операторами із США, Японії, Південної Кореї та Індії. А обладнання для "глобального LTE" вже готові випускати Huawei, ZTE, HTC, LG і низка інших великих вендорів.

Над багатодіапазонними LTE-пристроями працюють і в російській компанії Yota Devices, широко засвітився на публіці завдяки смартфону YotaPhone з додатковим екраном на "електронниому чорнилі". YotaPhone на стенді був представлений лише прототипом, зате було багато вже передсерійних мультідіапазонних 3G/LTE модемів і мобільних роутерів на чіпсетах Qualcomm MDM 9215 і 9225 - вони повинні з'явитися у продажу у кількох російських операторів в кінці квітня.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1884 | Дата публікації: 02-03-2013 | Додав: abel | Теги: Ігри Онлайн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]