Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2013 » Лютий » 12 » Майбутні священики на Кузбасі будуть вивчати основи журналістики і психологію
21:53
Майбутні священики на Кузбасі будуть вивчати основи журналістики і психологію



У програму навчання семінаристів в Кемеровській області Російської Федерації вирішено ввести курс основ журналістики. Як заявили в Кемеровській єпархії РПЦ, знайомство з цією сферою в майбутньому допоможе молодим священикам ефективніше спілкуватися з представниками ЗМІ. А ось, якщо вас цікавить гуманістична психологія в Україні, то ми радимо відвідати сайт leaderschool.info, на якому ви знайдете багато цікавої інформації на цю тему.

У програмі курсу, який розробили і викладають співробітники інформаційно-просвітницького відділу Кемеровської єпархії, - риторика, психологія спілкування, жанри журналістики, новинна, інтернет-, фото-, радіо-та тележурналістика, техніка ЗМІ, майстер-класи та заняття з журналістами-практиками.

"Ці предмети, впевнені в духовній школі, допоможуть майбутнім пастирям побороти внутрішні та зовнішні бар'єри роботи зі ЗМІ на приході", - наголошується в повідомленні.

Вивчення факультативного курсу розрахована на один семестр. У цьому півріччі з новою дисципліною познайомляться учні оглядового курсу семінарії, в подальшому - всі інші курси.

Духовна семінарія заснована 23 жовтня 1994 року в Новокузнецьку (найбільше місто Кемеровської області, розташоване на півдні регіону) і до березня 2007 року носила статус духовного училища. В даний час освітня установа має два відділення: пастирське і регентське, а також сектор заочного навчання для священнослужителів. Пастирське відділення готує кандидатів в священнослужителі, регентське - регентів псаломщиків для церковних хорів. Ректором семінарії є голова кузбаської митрополії Аристарх.

За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини психології | Переглядів: 2588 | Дата публікації: 12-02-2013 | Додав: abel | Теги: гуманістична психологія А.Маслоу, гуманістична психологія в Україні, гуманістична психологія розвиток, що таке гуманістична психологія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]