Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2014 » Жовтень » 20 » Легко буде кинути курити через затемнення 23 жовтня
18:17
Легко буде кинути курити через затемнення 23 жовтня


 

Цього тижня на нас чекає ще одне затемнення. Через сезон затемнень краще відкласти новий курс лікування і не намагатися щось кардинально змінити у житті.

"Триває сезон затемнень. Між повним місячним затемненням 8 жовтня і частковим сонячним 23 жовтня маємо [два тижні, - говорить астролог. – В цей час людям буде важко терпіти і керувати своїми емоції. Навіть виховані та стримані поводитимуться так, що здивують родичів, сусідів і друзів".

За словами Максимової, не варто починати будівництво та планувати переговори.

"Перенесіть новий курс лікування. Траплятимуться алергійні реакції на препарати, - каже Максимова. - У першій половині тижня не варто погоджуватися на оперативне втручання. Можна втратити велику кількість крові. Важко буде зосередитися на роботі. Не приймайте доленосних рішень. Виправити помилку буде важко. В цей час не варто заводити домашнього улюбленця".

У четвер, 23 жовтня, матимемо часткове сонячне затемнення.

"Ним закінчиться період невдач, який тривав два тижні напередодні, - розповідає астролог. - Вдалий час, аби виправляти помилки і доводити розпочате до логічного кінця. Легко буде кинути палити. Подумайте, що заважає вам нормально заробляти, і позбавтеся цього. У четвер на небі не буде видно місяця. Утримайтеся від сварок з коханими. Вони можуть спровокувати розлучення".

За словами астролога, загостряться захворювання системи травлення, почастішають отруєння.

"У вихідні залишайтеся тверезими. Краще не планувати вагітність. Тиждень не сприятливий для запліднення. Загостряться фобії, можуть непокоїти страшні сни, - розповідає Максимова. - Люди швидко втомлюватимуться. Представникам багатьох знаків посміхнеться удача. Зможете здобути те, на що не сподівалися. У середу самотні мають шанс зустріти свою долю чи познайомитися з людиною, яка давно симпатизує. Новий партнер буде опорою протягом багатьох років".

З весіллям варто зачекати до кінця жовтня.

"Шлюб з розрахунку виявиться нещасливим. Обирайте партнера серцем, тоді проживете разом у мирі і злагоді, будете опорою один для одного. Не обіцяйте нікому своєї допомоги. Виконати обіцяне забракне сили".


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини психології | Переглядів: 1371 | Дата публікації: 20-10-2014 | Додав: adminA | Теги: легко буде кинути курити через зате | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]