Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2020 » Квітень » 13 » Куточки настрою для виховання дошкільнят і молодших школярів
14:22
Куточки настрою для виховання дошкільнят і молодших школярів


Виховання емоційного інтелекту – серед пріоритетних задач, яким мають приділити увагу вихователі вітчизняних дитсадків і вчителі нової української школи. Саме тому куточок настрою нуш – необхідний елемент оформлення кожного навчального приміщення початкової школи України. Він належить до наочних посібників, якими щодня користуються як самі педагоги, так і школярі, а в дитячому садку й малеча дошкільного віку.

Саме тому при виборі товарів цієї категорії замовники звертають увагу не лише на оптимальне співвідношення між ціною та якістю. Не менш важливі для них:

  1. Цілковита безпека наочності, зумовлена якісним матеріалом і професійним виготовленням;
  2. Міцність таких стендів і зручність їх у використанні;
  3. Обов’язкова наявність інтерактивних елементів;
  4. Мальовниче й творче оформлення;
  5. Використання зрозумілих малюкам зображень і чітких шрифтів.

Усім цим критеріям відповідають наочні посібники компанії виробника «Склад стендів». Цим і зумовлена їхня популярність серед українських освітян.

Як ефективно використовувати куточки настрою?

Замовники, обираючи на сайті https://stendua.com/ вивіску для школи, можуть бути впевнені, що придбали недорого товар від топ-виробника стендів в Україні. Це ж можна сказати й щодо інших позицій товарів компанії, зокрема тих, які призначені для нової української школи чи для дошкільних закладів освіти.

Використання куточка настрою має перетворитися на рутину для учнів молодших класів чи для дошкільнят. Адже в цьому випадку вони:

  1. Навчаться правильно кваліфікувати емоції – власні й тих, хто поруч;
  2. Поступово зможуть відстежувати зміни настрою й пов’язати їх із поведінкою;
  3. Зможуть контролювати емоції, направляти їх у конструктивне річище при вирішенні конфліктів.

Сучасні товари для ефективної допомоги педагогам

В дитячому садку вихователям потрібно контролювати таке емоційне виховання дітлахів. Однак дуже важливо, щоб школярі молодших класів вже працювали зі стендами даної категорії самостійно. Тому так важливо обрати посібники, які однаково подобатимуться учням і дорослим і викликатимуть бажання використовувати їх щодня.

В інтернет-крамниці «Складу стендів» ви знайдете продукцію на будь-який смак. Керівництво фірми прагне постачати освітянам товар міжнародної якості, засвідченої сертифікатом, за цінами демократичного сегмента вітчизняного ринку.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 614 | Дата публікації: 13-04-2020 | Додав: admin | Теги: школяр, дошкільнята, виховання | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]