Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 18-04-2024
Головна » 2015 » Вересень » 4 » Красиві автомобільні номери
14:34
Красиві автомобільні номери


 

Автомобіль - це, безсумнівно, прикраса кожної людини, а якщо проявити фантазію, то він взагалі стане вашою «родзинкою» або візитною карткою. Щоб вразити всіх своєю неординарністю, ми пропонуємо вам встановити на свою машину іменні номери, які виділять вас з натовпу і привернуть особливу увагу.

Замовивши у нас іменні номери, ви можете отримати не тільки автомобільні знаки з написанням вашого імені або прізвища, але й інші блатні номери, з відображенням вашого прізвиська, якщо, звичайно, ви не соромитеся його. Крім цього ми пропонуємо вам прикрасити ваш автомобіль знаком, що характеризує ваш емоційний стан та особисту самооцінку, які відтворять колосальний ефект в суспільстві. І нарешті, найпопулярніше, про що водієві завжди хочеться заявляти, це спосіб і навик водіння, які також можна нанести на автомобільні номери.

Способи виготовлення іменних номерів

Красиві номери на машину в нашій компанії виготовляються на унікальному сучасному обладнанні, за особливою технологією, яка гарантує якісне нанесення малюнка і тривалу експлуатацію знака.

По-перше, номери машин (блатні, іменні, сувенірні) створюються графічним методом, шляхом малювання вологостійкою фарбою на металевому полотні. Це звичайно найпростіший спосіб, однак він характеризується високим рівнем зносостійкості.

По-друге, для виготовлення ексклюзивних автомобільних знаків, використовується світловідбивна фарба, яка набуває величезну популярність серед любителів нічної їзди. Така фарба також є вологостійкою і швидко сохне, тому ваше замовлення буде виконано в максимально короткі терміни.

По-третє, гарні номери на авто можуть містити об'ємні зображення, які на завершальному етапі монтажу покриваються захисним безбарвним лаком, що запобігає деформацію автомобільного номера.

По-четверте, номери на машину формуються методом тейпографії, тобто наклеюванням спеціальної плівки з готовим зображенням. Такий вид автомобільних іменних номерів є популярним, лише тому, що його можна в будь-який момент зняти, зірвавши плівку з металевого покриття.

Одним з найбільш ексклюзивних іменних номерів можна вважати знаки з графічним фоном, які нітрохи не втрачають своєї яскравості, і чітко відображають всі необхідні написи.

Замовити іменні автомобільні номери ви можете перейшовши за посиланням http://gos-nomera.com.ua/ua/imennye-nomera-blatnie-kracivie-avtonomera.html


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1499 | Дата публікації: 04-09-2015 | Додав: admin | Теги: номери машин блатні, іменні номери, красиві номери на машину, блатні номери, красиві номери на авто | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]