Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2016 » Квітень » 2 » Корисні поради при шліфуванні
12:02
Корисні поради при шліфуванні


електроінструмент

 

При шліфувальних роботах часом потрібно прислухатися до деяких порад професіоналів або людей, які вже займалися подібною роботою. У цій статті буде розглянуто кілька порад і правил правильного виконання шліфувальних робіт. Проте, насамперед, хочемо зауважити, що без обладнання тут не обійтися, а тому пам'ятайте, що спеціалізований електроінструмент dewalt в Україні за вигідною ціною можна придбати на ресурсі абразив.укр.

При шліфуванні лакованих поверхонь рекомендується не включати шліфувальну машинку на максимальну швидкість, так, як лакована поверхня "боїться" високої температури, яка з'являється при терті і додатковому натисканні, тим більше сильно натискати на машинку при роботі не слід.

Для шліфування пластмасової поверхні більше підійде шліфувальна машинка - ексцентрикова або вібраційна, яка працює на низькій швидкості і зернистість шліфувального матеріалу повинна бути не більше 240.

Для шліфування металу і металевих поверхонь, більш підходящу абразивність (зернистість) бажано застосовувати від 600 і вище, а також бажано використовувати, при цьому, шліфувальну (кутову) машинку.

Працюючи з кутовою шліфувальною машиною, обов'язково захищайте свої очі - захисними окулярами. Щоб ваш інструмент працював справно, стабільно, потрібно своєчасно видаляти шар пилу, шляхом простукування корпусу машинки і продувки лопатей шліфувальної машинки або "болгарки", а також дотримуватися режиму їхньої роботи, виключаючи будь-які перевантаження. Щоб продовжити термін експлуатації, як оброблюваного диска, так і самої кутової машинки, бажано не допускати "закушування" диска, краями оброблюваного матеріалу. Щоб уникнути цього потрібно надійно закріпити обидві торцеві сторони, оброблюваної заготівки. До того ж намагайтеся не робити, в один захід, глибоких різів, так як це може позначитися на терміні експлуатації приладу.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 1340 | Дата публікації: 02-04-2016 | Додав: admin | Теги: україна, електроінструмент dewalt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]