Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2019 » Лютий » 7 » Колонізація Марсу не за горами - Маск розповів про новий двигун Raptor
18:07
Колонізація Марсу не за горами - Маск розповів про новий двигун Raptor



Маск розповів про новий двигун Raptor: колонізація Марсу не за горами

Маск похвалився новим рекордом двигуна майбутнього

В коментарях Маску задали питання, як Raptor залишається на місці на тестах, якщо він настільки потужний. "Телекінез", — незворушно відповів глава SpaceX. Відповідь не здивував публіку, адже Маск відомий не тільки своїми винаходами, але і уїдливими відповідями звичайним користувачам соцмереж.

Глава приватної американської компанії SpaceX Ілон Маск заявив, що під час останнього вогневого випробування їх метаново-кисневий двигун Raptor розвинув тягу вище тієї, на яку розраховують творці нової надважкої ракети для міжпланетних польотів. Судячи з усього, колонізація Марса може відбутися раніше запланованого часу, якщо саме двигун був головною проблемою затії Маска.

"Raptor досяг рівня потужності, необхідної для (ракети) Starship і (маршової ступені) Super Heavy", — рапортував мільярдер.

За планом цей двигун закритого циклу з повною газифікацією компонентів палива повинен розвивати тягу мінімум 170 метричних тонн сили, проте на тесті досягнутий показник в 172 мтс з тиском в камері згоряння близько 257 бар. Однак, сам Маск додав, що це ще не межа можливостей його нового двигуна для космічного корабля.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини астрономії | Переглядів: 656 | Дата публікації: 07-02-2019 | Додав: adminA | Теги: колонізація Марсу, маск, двигун Raptor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]