Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Вт, 23-04-2024
Головна » 2012 » Квітень » 20 » Хіромантія - секрети долоні: Лінія долі
20:53
Хіромантія - секрети долоні: Лінія долі



До цього моменту ми обговорювали лінії, які можна виявити на руках всіх людей без виключення. Зараз ми говоритимемо про ті лінії, які зустрічаються далеко не у кожного, пише world netpeak.

Лінія долі — це вертикальна лінія, що перетинає долоню приблизно по центру. Вона починається біля зап'ястя і спрямовується вгору, до пальців. Ця лінія характерна тим, що може починатися в будь-якій точці основи долоні. Проте в більшості випадків вона починається приблизно в центрі основи долоні і прямує до пальця Сатурна (середнього пальця) (мал. 60).

Лінія долі

Мал.60. Лінія долі

Якщо на руці людини присутня лінія долі, це означає, що протягом того періоду часу, який відмічений цією лінією, людина працюватиме заради досягнення конкретної мети або реалізації своєї мрії. Ця лінія свідчить про життєві устремління людини, його можливості і бажання добитися успіху.

У минулому хіроманти вважали, що довга лінія долі говорить про те, що людина досягне величезного успіху. Звичайно ж, це не так. Людина з довгою лінією долі, але з повною відсутністю мотивації і цілеспрямованості багато чого в житті не досягне. У Індії жебраки нерідко мають довгу лінію долі, але в їх випадку вона говорить лише про те, що все своє життя вони займалися лише однією справою, тобто просили милостиню.

Лінія долі можна вважати запорукою везіння і успіху. Людей, наділених нею, немов оберігають вищі сили. Їм часто вдається уникнути неприємностей, з якими стикаються ті, у кого лінія долі відсутня. Цікаво, що людям, у яких вона є, майже завжди вдається ухвалити правильне рішення, зробити правильний вибір і вчинок, немов їм підказують зверху, що і як потрібно робити, щоб досягнути успіху.

Відсутність лінії долі

Людина, на руці якої відсутня лінія долі, може прожити цікаве, багате на враження життя, але ніколи не відчуватиме необхідності досягти успіху в якій-небудь конкретній сфері діяльності. Така людина подібна до човна без керма, котрого течія несе спочатку в одному напрямі, потім в іншому, потім в третьому. Лінія долі часто відсутня на руках злочинців, соціальних ізгоїв і людей, що зловживають алкоголем чи потерпають від наркоманії.

Початок лінії долі

Якщо лінія долі починається всередині лінії життя або виходить з неї (мал. 61), це говорить про те, що в дитинстві і юності на людину робила сильний вплив його сім'я. Про таку людину ми могли б сказати наступне: Лінія долі на його руці починається усередині лінії життя. Це означає, що в ранньому віці він знаходився під впливом своєї сім'ї або когось з родичів, хто робив на нього помітний вплив, формуючи уявлення про те, що добре і що погано, і це уявлення зберігається і до цього дня.

Лінія долі, що зливається з лінією життя

Мал.61. Лінія долі, що зливається з лінією життя

Якщо лінія долі починається незалежно від лінії життя, ближче до середини долоні (мал. 62), це свідчить про те, що людина з раннього віку була незалежна і самостійно ухвалювала рішення. Це може говорити і про те, що члени її сім'ї не були близькі один одному, або про те, що Ваш клієнт виріс в притулку або, можливо, вчився в школі-інтернаті. Про людину з такою лінією долі ми можемо сказати наступне: Вона завжди, з самого народження, цінувала власну незалежність, вважає за краще все робити по-своєму, і не терпить обмежень і контролю з боку інших людей.

Незалежний початок лінії долі

Мал.62. Незалежний початок лінії долі

Якщо лінія долі починається на великій відстані від лінії життя, ближче до ребра долоні (мал. 63), незалежність набуває ще більшого значення. Людина з такою лінією долі швидше за все присвятить себе професії, що тим або іншим чином пов'язана з суспільною діяльністю.

Діагональна лінія долі

Мал.63. Діагональна лінія долі

Якщо лінія долі починається на зап'ясті (мал. 64), це говорить про те, що людина з самого дитинства самостійно вибирає, чим і як вона займатиметься і в якому напрямі рухатиметься.

Лінія долі, що починається на зап'ясті

Мал.64. Лінія долі, що починається на зап'ясті

Датування по лінії долі

Лінія долі відображає перебіг часу вельми цікавим чином (мал. 65). Перші тридцять п'ять років життя людини відбито на відрізку від зап'ястя до лінії розуму. Часовий період між тридцятьма шістьма і сорока дев'ятьма роками відбитий на ділянці між лінією розуму і лінією серця, а залишок життя відбитий на ділянці між лінією серця і основою пальців. Отже, велика частина лінії долі відображає перші тридцять п'ять років життя людини, що на перший погляд може здатися дивним.

Датування по лінії долі

Мал.65. Датування по лінії долі

У хіромантії перші тридцять п'ять років вважаються періодом, коли людина упорядковує своє життя, освоюється, встає на ноги. Дивно, але в більшості випадків люди починають усвідомлювати, якою справою хочуть займатися, саме до тридцяти п’ятирічного віку. Це відбито змінами в структурі лінії долі. Вона може раптово обірватися і початися знов, але цього разу дещо в стороні від початкової лінії. Якщо нова лінія долі на якомусь відрізку йде паралельно із старою лінією, це означає, що у вказаний період часу чоловік думав над тим, як змінити своє життя.

Між тридцятьма шістьом і сорока дев'ятьма роками життя людина, як правило, стабільно рухається по вибраному напряму. Вона освоюється в професії, створює сім'ю. Якщо ж життя людини складається інакше, це обов'язково знайде віддзеркалення на тому відрізку лінії долі, який розташований між лінією серця і лінією розуму.

У хіромантії вважається, що середній вік людини — близько сорока дев'яти років, і на руках багатьох людей лінія долі на цьому етапі життя обривається. Це означає, що до даного віку вони досягнуть повної стабільності і постійності в житті. Людина, лінія долі на руці якого виходить за межі 49-річного віку, відкриватиме для себе новий вид діяльності і після п'ятдесяти, і після шістдесяти, і навіть після сімдесяти років, і, можливо, ще пізніше. Деякі хіроманти вважають це ознакою довголіття.

На руках багатьох людей лінія долі з'являється лише в зрілому віці. Замість того щоб починатися біля основи долоні, вона починається на півдороги між зап'ястям і лінією розуму. Початок лінії долі, відображає вік, в якому людина усвідомила своє покликання і почала рухатися вперед цілеспрямовано і усвідомлено.

Подвійна лінія долі

У деяких людей подвійна лінія долі (мал. 66). Тонка дублююча лінія йде паралельно лінії долі з боку великого пальця. Вона вказує на період, коли людина займатиметься більш ніж однією важливою справою відразу. Це має відношення як до професійної діяльності, так і до хобі. Така лінія може з'явитися на руці людини, яка віддана роботі, але так само щиро віддана сім'ї й будинку. Крім цього, вона може характеризувати «майстра на всі руки» — людини, якій подобається займатися найрізноманітнішими справами.

Подвійна лінія долі

Мал.66. Подвійна лінія долі

Кінець лінії долі

Місце закінчення лінії долі може сказати хіромантові дуже багато. Коли лінія долі закруглюється і закінчується прямо під вказівним пальцем (мал. 67), перед вами людина, що цікавиться політикою, філософією та іноді юриспруденцією. Але в цьому місці лінія долі закінчується досить рідко.

Лінія долі, що закінчується під вказівним пальцем

Мал.67. Лінія долі, що закінчується під вказівним пальцем

Найчастіше лінія долі закінчується або під середнім пальцем (мал. 68), або між середнім і безіменним пальцями. Це говорить про те, що людина присвятить себе досить консервативній професії, наприклад банківській справі, освіті, медицині, торгівлі, підприємництву — тобто поширеному, «звичному» виду діяльності.

Лінія долі, що закінчується під середнім пальцем

Мал.68. Лінія долі, що закінчується під середнім пальцем

Якщо лінія долі закінчується під безіменним пальцем (мал. 69), це вказує на людину творчої професії. Він може бути художником, музикантом, декоратором, дизайнером інтер'єрів або присвятити себе будь-якому іншому виду творчості або мистецтва.

Лінія долі, що закінчується під безіменним пальцем

Мал.69. Лінія долі, що закінчується під безіменним пальцем

Іноді вам доведеться стикатися з лінією долі, яка, перетинаючи долоню по діагоналі, закінчується під мізинцем (мал. 70). Це дуже комунікабельна людина. Швидше за все він присвятить себе професії, що дозволяє йому повною мірою використовувати природний талант спілкування. Наприклад, він може стати артистом розмовного жанру або рекламним агентом.

Лінія долі, що закінчується під мізинцем

Мал.70. Лінія долі, що закінчується під мізинцем

Коли лінія долі закінчується тризубцем, це вважається украй сприятливим знаком (мал. 71). Три маленькі відгалуження говорять про те, що людина багато чого доб'ється, що життя принесе їй багато радості і що вона завжди знайде спосіб сумістити приємне з корисним.

Лінія долі, що закінчується трезубцем

Мал.71. Лінія долі, що закінчується трезубцем

Інші фактори

Лінія долі рідко буває однаково чіткою і глибокою по всій довжині. Іноді вона майже зникає, а потім знову стає виразною. Відрізок, на якому лінія долі зникає, вказує на період часу, протягом якого людина не була упевнена, куди і навіщо йде.

Вам часто зустрічатимуться розриви на лінії долі (мал. 72). Якщо лінія долі різко обривається, а потім знов з'являється, але в стороні від початкової лінії, це символізує зміну професії.

Розрив на лінії долі

Мал.72. Розрив на лінії долі

Ви також стикатиметеся з лінією долі, яка починається біля основи долоні, але згинається таким чином, що в якійсь точці стикається з лінією життя, після чого знов набуває незалежного напряму (мал. 73). Це говорить про те, що в певний період сімейні справи брали верх над особистими бажаннями і прагненнями людини і що вона, можливо, пожертвувала своєю мрією, наприклад навчанням у коледжі, заради близької людини.

Лінія долі, дотична з лінією життя

Мал.73. Лінія долі, дотична з лінією життя

Квадрати на лінії долі (мал. 74) завжди є оберігаючими знаками, які захищають людину від неприємностей, що загрожують їй.

Оберігаючий квадрат на лінії долі

Мал.74. Оберігаючий квадрат на лінії долі




За матеріалами Новини науки
Категорія: Сон, хіромантія і сонник | Переглядів: 17209 | Дата публікації: 20-04-2012 | Додав: admin | Теги: долонь, хіромантія | Рейтинг: 1.8/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]