Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2009 » Травень » 17 » Хиромантія: Форма руки
20:54
Хиромантія: Форма руки


Хиромантія: Форма руки

За формою, руки поділяються на дві групи: квадратні та продовгуваті. Дивлячись на руку, подумки заберіть всі пальці, разом з великим, тоді Ви зможете безпомилково визначити, квадратна рука чи продовгувата. Це — перший крок до відкриття характеру людини. Огляньте обидві руки. Якщо Ваш клієнт - правша, то права рука пов'язана з його повсякденним життям, в той час як ліва рука відображає врождені здібності, таланти і те, наскільки сильно развинена його ува. В тому випадку, якщо Ваш клієнт — лівша, його ліва рука відображає повсякденне, реальне життя, а права — світ уяви.

Квадратна рука

Якщо рука має квадратну форму, з цього можна зробити наступний висновок: Людина проста в спілкуванні, практична, вміла й здібна. Її переповняє енергія, вона винослива і сильна, а також потребує відчуття постійної зайнятості чимось. Ця особа твердо стоїть на ногах, схильна реально оціньвати ситуацію і не робить надскладних висновків, надаючи перевагу грунтувати свої переконання на очевидних і реальних доказах. Це гарний працівник і, коли виникає така необхідність, може працювати напружено і довго.

Продовгувата рука

Якщо рука має продовгувату форму, можна зробити наступний висновок: Людина багато мріє, час від часу занурюючись у світ фантазій. До всього, чим займається, підходить творчо, тому для даної осоди дуже важливо, щоб робота була різноманітною і давала можливість для ініціативи та гри уяви. В іншому випадку втрачає зацікавленість і занурюється в уявний світ своїх мрій. Цей індивідум часто генерує блискучі ідеї, але так само часто відчуває труднощі з реалізацією їх на практиці.

Звичайно,на практиці зустрічаються долоні, дивлячись на які, неможливо з упевненістю сказати, яка в них форма, квадратна чи продовгувата. Неможливо розділити все людство на дві групи з чіткими межами, хоч би тому, що багато людей володіють руками такої форми, яка не потрапляє ні в першу, ні в другу категорію. Зустрічаються люди з квадратною долонею, але при цьому її зовнішнє ребро буде опуклим і майже округлим. Таку руку все одно слід вважати квадратною, а значення опуклого ребра долоні обговорюватиметься на одній з наступних сторінок.

Можливо, у минулому Ви читали про інші системи класифікації рук. Класична система поділяє руки на прості (примітивні), практичні, філософські, конічні та психічні. Ця система була розроблена знаменитим французьким хіромантом по прізвищу Д'Арпентіньї в кінці XVIII століття і найкращим чином відповідала тому історичному періоду, коли класифікувати людей було набагато простіше, ніж зараз. Форма руки селянина, наприклад, була примітивною, тоді як аристократ швидше за все міг похвалитися рукою вишуканої конічної форми.

Сьогодні мало хто працює в полі, і наші руки, відображаючи цей факт, змінилися відповідним чином, зробивши систему класифікації Д'Арпентіньї практично повністю застарілою. Але якщо не вдається визначити форму руки простим способом тоді можна скористатися й цією системою класификації.

Примітивна рука

Проста, або примітивна, рука виглядає дещо грубо. Її легко розрізнити по квадратній долоні і коротким, товстим, відносно безформним пальцям. Шкіра груба і шорстка на дотик. На долоні дуже мало ліній, іноді не більше трьох. Люди з примітивними руками можуть бути дуже впертими і мало чим цікавляться. Їм важко висловити свої думки і відчуття, тому час від часу, впадаючи у відчай, вони стають агресивними. До тих пір, доки задовольняються їх базові потреби, вони спокійно сприймають все, що підносить їм життя, не замислюючись про завтрашній день.

Практична рука

Наступний ступінь після примітивної руки займає рука практична. Її долоня також має квадратну форму, але пальці — довші в порівнянні з примітивною рукою і володіють витонченішою формою. Шкіра менш груба, на долоні присутня велика кількість ліній. Власники практичних рук, як правило, мають безліч інтересів і можуть захопитися всім, чим завгодно, — звідси і назва «практичні».

Конічна рука

Конічна рука відрізняється м'якою, витонченою формою і плавними лініями. Долоня — швидше довгаста, ніж квадратна; пальці, як правило, — довгі, із закругленими кінчиками. Долоня м'яка, м'ясиста. Люди з конічними руками дуже естетичні, обдаровані творчо і схильні до мріянь. Вони уявляють собі прекрасний, чарівний мир, де все ідеально і гармонійно. Вони не сприймають вульгарну мову і будь-які прояви грубості і невихованості.

Психічна рука

Це та сама форма руки, яка завжди привертала увагу художників. Долоня і пальці психічної руки довгі, тонкі і витончені. Люди з психічними руками за своєю природою ідеалісти, вони володіють загостреною інтуїцією і украй непрактичні. Вони проводять значну частину часу в уявному, придуманому ними ж самими світі, надаючи перевагу його життєвим реаліям. Психічна форма руки широко поширена в Індії і на Далекому Сході, тоді як на Заході вона зустрічається досить рідко.

Філософська рука

Філософська рука, як правило, має квадратну форму. Пальці — довгі, з чітко позначеними суглобами. Люди з такими руками люблять аналізувати все без виключення. Для того, щоб краще зрозуміти причину такої скурпульозності, можна скористатися наступною аналогією: уявіть, що думки зароджуються на кінчиках пальців. Досягаючи першого вузлуватого, опуклого суглоба, їм доводиться спочатку підійматися на нього і кілька разів огинати, перш ніж вдасться продовжити рух вниз. На другому суглобі процес повторюється. В результаті на той час, як думка досягає долоні, вона неодноразово прокручується, піддаючись ретельному аналізу.

Змішана рука

Практично руки більшості людей ідеально відповідають тій або іншій групі системи, створеною Д'Арпентіньї. Ті ж руки, які не підпадають під розроблену ним класифікацію, Д'Арпентіньї зараховував до рук змішаної форми. За допомогою його простої і зручної системи можна вельми успішно класифікувати практично всіх і кожного. Проте форми рук є лише половиною системи. Для того, щоб завершити ознайомлення з системою класифікації Д'Арпентіньї, необхідно перейти до пальців.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Сон, хіромантія і сонник | Переглядів: 2657 | Дата публікації: 17-05-2009 | Додав: admin | Теги: хіромантія, форма руки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]