Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2023 » Травень » 9 » Хакери відтворили "Слава Україні", зламавши ТБ, 9 травня в росії під час трансляції параду. ВІДЕО
12:53
Хакери відтворили "Слава Україні", зламавши ТБ, 9 травня в росії під час трансляції параду. ВІДЕО


Хакери зламали російську телетрансляцію параду у москві 9 травня. Завдяки зусиллям небайдужих, російські військові крокували по красній площі під слова "Слава Україні".

Відповідне відео, зняте росіянами, опублікував Telegram Nexta live. Зламану телетрансляцію дивилися глядачі у санкт-петербурзі.

Нагадаємо: протягом квітня спів-товариство IT ARMY успішно здійснило низку атак на цифрову інфраструктуру та організації у різних галузях у росії.

Фахівці мають досягнення у страховій та фінансовій сферах, розважальній та культурній, автомобільній, транспортній та інших. Представники спільноти внесли “корективи” у роботу російського телебачення, театрів, фінансових та страхових установ, компаній з обслуговування автомобілів тощо.

Також українські хакери з команди Кібер Спротив зламали пошту, соцмережі та особистий кабінет на сервісі держпослуг росії співробітника гру рф сергія моргачова. Він народився у Києві, проте все життя працює на москву, зокрема, є куратором найвідомішого російського хакерського угруповання АРТ 28, яке у 2016 році зламало сервери Демократичної партії США у розпал виборів.

Повітряну частину параду у москві 9 травня раптово скасували. Користувачі соцмереж припустили, що таке рішення було ухвалено, тому що в кремлі злякалися “сюрпризів”;

Також на параді в москві 9 травня помітили силовика з антидроновою рушницею, "мисливців за дронами" у столиці рф висадили і на дахи будівель у районі червоної площі.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 117 | Дата публікації: 09-05-2023 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]