Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2019 » Лютий » 11 » Який трактор купити для саду?
20:25
Який трактор купити для саду?


 

Догляд за ділянкою забирає надто багато часу, який можна витратити на відпочинок з сім'єю на природі, пікнік або на інші приємні заняття. Власний трактор допоможе автоматизувати працю в саду і заощадити купу часу.

З ЧОГО ПОЧАТИ ВИБІР ТРАКТОРА?

Для садових робіт існує безліч, як універсальних, так і спеціалізованих моделей. Будь-який середньостатистичний мінітрактор можна навісним обладнанням, перетворюючи його в функціонального і надійного помічника.

Основні види навішування, яка буде використовуватися в саду:

Роторна косила;

Ланцюгова косарка;

Ковші.

Власник минитрактора може оснастити його одним з двох видів косарок: роторної або ланцюгової.

Перший тип має простий механізм і складається з роторних механізмів. Це ефективний інструмент для очищення саду від заростей і бур'янів. Права, застосовувати його рекомендується на рівній поверхні, щоб не пошкодити ротори.

Ланцюговий тип значно відрізняється від роторного. Він служить для принципом ножиць і зазвичай складається з двох ріжучих частин. Одна з частин них щільно зафіксована в одному положенні, а друга здійснює рухи в різні боки, ефективно скошувавши траву.

Крім косарок на садовій ділянці можуть стати в нагоді ковші. Трактор-екскаватор допоможе швидко викопати яму для пересадки дерев. Компактні розміри навісного обладнання для міні-тракторів роблять його точним і маневреним.

СПЕЦІАЛЬНІ САДОВі мінітракторів

Існують ще спеціалізовані садові моделі. Вони являють собою машини з уже встановленими, потужними косарками, з висотою і об'ємними травозбірником. Механізм утилізації скошеної трави можна налаштувати не тільки на збір, але і на викид.

Садові трактори мають перевагу перед газонокосарками різної потужності, тому що вони дозволяють обробляти великі ділянки. Габарити трактора убезпечать газон і дерева від пошкоджень.

Садову техніку по достоїнству оцінять комунальні служби, власники заміських будинків і великих приватних угідь. Минитрактора цены в Украине.

ДОДАТКОВІ ІНСТРУМЕНТИ

Ще одна важлива навісне обладнання для весни - це грунтофрези та борони. Вони подрібнюють залишки рослинності і перевертають землю, щоб та була більш придатною для посадки овочів та зернових культур.

Крім названої вище навішування для весняних робіт актуально використання причепа. Більшість сучасних тракторів можуть перевозити досить важкі і об'ємні вантажі. Детальніше тут: https://motokosmos.com.ua/mototraktora

Всі ці прості за конструкцією і принципом роботи пристрою спростять вашу сільськогосподарську діяльність у весняний період і зроблять роботу більш ефективною.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 843 | Дата публікації: 11-02-2019 | Додав: admin | Теги: сад, купити, трактор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]