Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Нд, 05-05-2024
Головна » 2024 » Березень » 31 » Як збільшити час роботи ноутбука при відключеннях світла - фахівці розповіли
14:39
Як збільшити час роботи ноутбука при відключеннях світла - фахівці розповіли


Термін роботи батареї ноутбука, як і будь-якого іншого акумулятора, обмежений.

Ноутбуки можуть споживати велику кількість енергії, і, як наслідок, термін роботи батареї ноутбука може скоротитися через навантаження.

З цієї статті ви дізнаєтесь, як продовжити термін роботи акумулятора, а також збільшити час роботи ноутбука, якщо немає світла.

Насамперед зменште звук і яскравість. Більш яскраве зображення або гучніший звук змусять ваш ноутбук споживати більше енергії. Ці установки відрізняються залежно від вашої операційної системи.

Активуйте режим сну на своєму ноутбуку, коли він не використовується. Поки він не підключений до зарядного пристрою і ви не використовуватимете його, переведіть ноутбук у сплячий режим, щоб операційна система залишилася в поточному стані, і після пробудження вона відновиться з цього моменту.

Увімкніть параметри енерго-збереження у вашій операційній системі ноутбука.

Ваша операційна система змінить поведінку апаратного та програмного забезпечення, що зменшить їх активність і споживатиме менше енергії вашого ноутбука.

Параметри живлення дозволяють змінювати поведінку обладнання ноутбука, наприклад процесора або жорсткого диска, щоб воно активувалося тільки тоді, коли це необхідно для певних дій.

Вимкніть налаштування бездротового доступу та Bluetooth.

Ваш ноутбук завжди шукає з'єднання, коли активні функції бездротового та Bluetooth. Під час роботи далеко від пристроїв Bluetooth або місць, де є мережне підключення, відключення цих функцій не дозволить ноутбуку шукати пристрої для підключення.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 78 | Дата публікації: 31-03-2024 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]