Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2012 » Вересень » 7 » Як боротися з целюлітом
22:57
Як боротися з целюлітом



Целюліт. Ч. 2. Як боротися з целюлітом, змінивши звички харчування
З чого почати боротьбу з целюлітом? Перше, що потрібно зробити, уважно оглянути своє тіло і виділити проблемні зони. Найчастіше це стегна. Далі скласти собі дієту, рекомендації по якій ми наведемо нижче. Далі визначити собі щоденне фізичне навантаження, особливо на ті м'язи, в області яких проявив себе целюліт. Потім варто підібрати собі антицелюлітні креми. В залежності від стану здоров'я, необхідно порадитися з лікарем. Якщо є гормональний дисбаланс, прийняти лікування, для приведення його в норму. Не рідкість, коли целюліт лише прояв наслідків іншого захворювання. Тому зовсім не завадить пройти обстеження на предмет виявлення прихованих захворювань. І звичайно далі все залежить від гаманця. Деякі досить ефективні способи боротьби з целюлітом коштують чималих грошей. Тому визначитися з тією чи іншою процедурою можна, порадившись з лікарем. Багато що залежить від того, в якій стадії целюліт. Набагато простіше справлятися з початковими стадіями і не допускати розвитку, ніж застосовувати серйозні заходи, такі як ліпосакція. Але про те, що пропонують салони та косметологічні лікарні, докладніше поговоримо нижче.

Дієта при целюліті

При целюліті потрібно налагодити обмін речовин в організмі. Отже, потрібна дієта, яка була б багата всіма необхідними вітамінами і речовинами для організму. Але в той же час не була постачальником важко засвоюваних жирів. Варто відмовитися від вживання жирних сортів м'яса і риби. Слід зменшити споживання вершкового масла, вершків, жирних молочних продуктів. Скоротити до мінімуму споживання солі, копченостей, жирів, які пройшли термічну обробку. Це допоможе знизити рівень шкідливого холестерину в організмі. Далі слід контролювати споживання рідин. Одна з причин появи целюліту - велике споживання рідини при порушеному водно-сольовому балансі. Збалансована дієта буде корисна не тільки як спосіб боротьби з целюлітом, але і для всього організму в цілому. Скласти меню зможе собі кожен. Треба пам'ятати лише про певні правила. Отже. Овочі і фрукти повинні становити не менше двох третин в раціоні. Але фрукти, необхідно вживати окремо. Фрукти багаті фруктозою. А фруктоза має властивості посилювати засвоєння жирів, що при целюліті лише може посилити проблему. Корисно на ніч з'їдати апельсин. Приймати 20 крапель соку Алое. Це поліпшить роботу кишечника і стан шкіри. Тепер про продукти.

За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини медицини | Переглядів: 2256 | Дата публікації: 07-09-2012 | Додав: adminA | Теги: Овочі і фрукти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]