Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2016 » Вересень » 11 » Італійця похилого віку позбавили від тюремного терміну, призначеного за мастурбацію перед студентами
21:41
Італійця похилого віку позбавили від тюремного терміну, призначеного за мастурбацію перед студентами


 

Верховний касаційний суд Італії (Corte Suprema di Cassazione) ухвалив рішення, що мастурбація в публічних місцях не є кримінальним злочином. Рішення поширюється навіть на ті випадки, коли людина займається самозадоволенням з явною метою бути поміченим іншими людьми.

Суд постановив скасувати вирок щодо 69-річного П'єтро Л., якого спіймали під час публічної мастурбації, повідомляє La Repubblica. Чоловік займався самозадоволенням перед студентами на території кампуса університету в сицилійському місті Катанія. Якщо ж вам цікаво дізнатися, чи дозволяється подібне в Україні, тоді радимо придбати збірник законів онлайн на порталі cul.com.ua.

П'єтро Л. звинуватили в тому, що він "дістав пеніс" і практикував "мастурбацію" в присутності інших людей. Місцевий префект Катанії і Апеляційний суд прийшли до висновку, що чоловік повинен бути засуджений до трьох місяців тюремного ув'язнення і штрафу в розмірі 3420 євро. Вирок був винесений ще в травні 2015 року.

Але суддя Верховного суду заявив, що у зв'язку з недавньою реформою в Італії публічна мастурбація більше не розглядається законом як злочин. Тепер кримінальні аспекти покарання 69-річного чоловіка за непристойні дії в громадському місці повинні бути усунені без подальшого обговорення.

Разом з тим П'єтро Л. все ж належить виплатити призначений судом штраф в 3420 євро. Крім того, префект Катанії повинен буде винести вирок заново. Верховний суд призначив штраф у відношенні 69-річного порушника в розмірі від п'яти до 30 тисяч євро, точну суму якого визначить місцевий суд Катанії.

Судді Верховного суду нагадали, що в минулому році парламент Італії ухвалив закон, який декриміналізував знаходження в місцях, які відвідують дівчата, з метою бути поміченим під час мастурбації.

Раніше неодноразово повідомлялося про подібні випадки і в інших країнах, пише The Independent. Наприклад, в Швеції спіймали чоловіка, який мастурбував на пляжі в Стокгольмі, і звинуватили в сексуальному нападі. Потім шведа виправдали на тій підставі, що його дії не були спрямовані ні на кого конкретно.

У Британії покарання за подібну витівку зазвичай становить до 14 днів в'язниці, хоча може варіюватися в залежності від обставин. В Індонезії, наприклад, покарання за публічну мастурбацію набагато суворіше - 32 місяці позбавлення волі відповідно до статті 281 національного закону.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1233 | Дата публікації: 11-09-2016 | Додав: admin | Теги: онлайн, збірник законів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]