Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Ср, 17-04-2024
Головна » 2012 » Квітень » 26 » Існування точки насолоди G
16:51
Існування точки насолоди G



Американський учений Адам Острженські з Інституту гінекології в Сент-Пітерсбергу, штат Флорида, підтвердив існування так званої точки G. Звіт про відповідне дослідження опубліковано в The Journal of Sexual Medicine, передає Medportal.

Острженські провів патолого-анатомічні дослідження жінки, яка померла у віці 83 років. Він пошарово вивчив будову піхвової стінки трупа, де припускав виявити точку G.

Вперше про існування цієї анатомічної структури у жінок вчені заговорили в 1940-х роках. Мова йшла про потовщення м'яких тканин між передньою стінкою піхви і сечівником, стимуляція якого викликає найбільш інтенсивний оргазм. Проте нині не всі фахівці визнають існування точки G.

У ході дослідження Острженські виявив анатомічну структуру, яка розташовувалася на мембрані на відстані 16,5 міліметра ззаду від зовнішнього отвору сечовипускального каналу. Науковець виділив у виявленої структури дві частки: нижню, яку він назвав хвостом, і верхню, названу голівкою.

За словами науковця, виявлена ним точка G являє собою подобу мішечка з добре окресленими стінками. Ширина описаної дослідником структури становила від півтора до трьох з половиною міліметрів при довжині вісім міліметрів.

У січні 2012 року науковці зі США заявили, що їм не вдалося виявити ознак існування точки G. У ході дослідження вони проаналізували всі наукові публікації, присвячені цій темі, за період від 1951-го по 2011 рік.

Про "точку насолоди" у жінок вперше заговорив німецький гінеколог Ернст Грефенберг. Ось уже більш як півстоліття як чоловіки намагаються відшукати її у своїх партнерок, щоб довести до оргазму. Проте раніше британці заявили, що точка G є не у всіх жінок.



За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини медицини | Переглядів: 1986 | Дата публікації: 26-04-2012 | Додав: adminA | Теги: Існування точки G | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]