Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 03-05-2024
Головна » 2024 » Березень » 20 » Інноваційний автономний дрон з машинним зором представили в США
00:02
Інноваційний автономний дрон з машинним зором представили в США


Американські інженери з компанії Anduril розробили новітній безпілотник Ghost X, який виділяється своєю високою автономністю та інтегрованим машинним зором. Дрон створений спеціально для виконання складних завдань у непростих умовах, зокрема для потреб армії США.

Однією з ключових особливостей Ghost X є його здатність до автономного польоту. Дрон оснащений передовими алгоритмами машинного навчання, що дозволяє йому самостійно орієнтуватися в просторі, уникати перешкод та виконувати задані місії без безпосереднього контролю оператора.

Машинний зір Ghost X розроблений на основі новітніх технологій обробки зображень, завдяки чому дрон здатен розпізнавати об'єкти, аналізувати навколишнє середовище та навіть визначати типи військової техніки.

За словами розробників, Ghost X може використовуватися для розвідувальних місій, спостереження за ворожими позиціями та корегування вогню артилерії. Також дрон здатен виконувати завдання з пошуку та порятунку, допомагаючи знаходити та евакуювати поранених солдатів з небезпечних зон.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 88 | Дата публікації: 20-03-2024 | Додав: admin | Теги: Дрон, безпілотник, Ghost X | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]