Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2021 » Жовтень » 14 » Горіхи: чому їх не можна багато їсти
00:24
Горіхи: чому їх не можна багато їсти


горіхи Горіхи вважаються джерелом вітамінів та мікроелементів, а також ідеальним продуктом для дієт. Однак медики радять не зловживати горіхами.

Горіхи періодично мають з’являтися у щоденному раціоні, адже вони швидко позбавляють голоду, а також є джерелом корисних речовин та мікроелементів. Однак їх важливо вживати небагато.

"Горіхи варто щодня вживати при анемії, браку сил, серцевих захворювань та різноманітних запаленнях. До того ж, вони допомагають у боротьбі із зайвою вагою, оскільки доволі ситні та позбавляють голоду надовго", – додають експерти.

Але треба розуміти, що рекомендації стосуються жменьки горіхів, а не більшої кількості. Цей продукт є доволі калорійним, а також не надто підходить людям, які хворіють на ангіну, на бронхіт, екземою, псоріазом чи кашляють.

"Це важка їжа для шлунку і тому вона під забороною для тих, хто страждає від гастриту та виразки. Але і здоровим людям краще не об’їдатися, адже шлунок може не витримати навантаження, виникне отруєння. А надмірна кількість горіхів ще й здатна призвести до головного болю", – підсумовують фахівці.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 297 | Дата публікації: 14-10-2021 | Додав: admin | Теги: горіхи, їжа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]