Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Ср, 24-04-2024
Головна » 2022 » Жовтень » 26 » Електроприлади, які не можна вимикати з мережі, названі
00:23
Електроприлади, які не можна вимикати з мережі, названі


електроприлад вимкнення мережа На тлі віялових відключень електроенергії в Україні споживачів просять максимально знижувати використання електроприладів у піковий ранковий та вечірній годинник. Багато людей почали на ніч вимикати електроприлади з розетки, якими вони не користуються. Однак, потрібно знати, як не нашкодити своїй техніці, і що краще залишати увімкненим.

Телевізори та роутери

Телевізори Smart TV підключаються до маршрутизатора WLAN. Як тільки роутер знеструмлюється, мережа стає недоступною, і телевізор не працює. При повторному увімкненні, можливо, доведеться перепрограмувати налаштування ТБ.

Телевізор може автоматично завантажити оновлення у фоновому режимі. Якщо його відключено від мережі, процес оновлення перервано. Це може призвести навіть до погіршення якості зображення. Оновлення телевізора зазвичай виконуються вночі. Тому подумайте, чи потрібно відключати роутер і ТБ заради економії електроенергії, адже вони не так багато споживають, а наслідки таких відключень вас можуть не влаштувати.

Принтери

Якщо принтер повністю відключений від живлення, після повторного ввімкнення та перезапуску в деяких моделях може відбутися очищення принтера. При очищенні прилад витрачає багато чорнила.

Зверніть увагу, що сам принтер при підключенні майже не споживає електроенергію, тому потенційна економія буде ледь помітна.

А ось що дійсно потрібно відключати з розетки задля економії електрики, так це зарядні пристрої для смартфонів та планшетів, ноутбуки, дрібну кухонну побутову техніку (чайники, кавомашини, блендери, тостери).


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 282 | Дата публікації: 26-10-2022 | Додав: admin | Теги: вимкнення, мережа, електроприлад | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]