Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2019 » Жовтень » 8 » Дубілет- запущено новий сервіс моніторингу держпідприємств
14:42
Дубілет- запущено новий сервіс моніторингу держпідприємств


 

Запущено новий сервіс моніторингу держпідприємств, - Дубілет

В Україні запустили відкритий сервіс, який дасть можливість кожному моніторити зміни в державних підприємствах.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook повідомив міністр Кабінету Міністрів України Дмитро Дубілет, інформує Цензор.НЕТ.

"Ми запустили разом з Opendatabot новий сервіс. Він зробить нашу державу прозорішою. ​​Як ви знаєте, в нашій країні багато державних підприємств. Занадто багато. Якщо бути точним, 3654 штуки", - йдеться в повідомленні.

Дубілет нагадав, що минулого тижня Рада ухвалила закон, який відкриває можливість для їхньої приватизації (крім кількох).

"Так ось, тепер кожен громадянин/журналіст/активіст може почати моніторити зміни, які відбуваються з усіма цими компаніями - зміна власників, керівництва, податкового статусу, судові справи тощо", - повідомив Дубілет.

За словами Дубілета, щоб підписатися, потрібно відкрити в Telegram, Viber або Facebook Opendatabot і просто написати "Державні компанії". За будь-якої зміни вам у месенджер надсилатиметься повідомлення.

"Держпідприємства - це наша спільна власність. За нею потрібно наглядати", - підсумував Дубілет.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 535 | Дата публікації: 08-10-2019 | Додав: adminA | Теги: дубілет, сервіс моніторингу держпідприємств | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]