Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2020 » Грудень » 13 » Дрона, який сам заправлятиме літаки, успішно запустила Boeing. ВІДЕО
00:09
Дрона, який сам заправлятиме літаки, успішно запустила Boeing. ВІДЕО


Boeing запуск дрон заправка літак Інженери компанії Boeing представили автономного дрона, який може заправляти літаки. Завдяки їм пілоти можуть сконцентруватися на своїх прямих обов'язках, пише HighTech.

Дослідники компанії відзначили, що в майбутньому люди можуть перестати брати участь в дозаправлення літаків. Boeing запустила тестову версію свого безпілотного літака-заправника MQ-25 з прикріпленою до нього заправною капсулою. Перший тестовий політ, який тривав 2,5 години, показав, що пристрій працює штатно і інженери не виявили ніяких помилок.

ВМС США хочуть замовити більше 70 безпілотників MQ-25, які візьмуть на себе роль заправників військового літака F/A-18 «Шершень». Роботизовані літаки повинні зменшити вагу цих літаків, щоб вони могли більш ефективно виконувати військові завдання. Пілоти ж не будуть турбуватися про паливо і сконцентруються на своїх прямих обов'язках.

Нагадаємо, днями Boeing 737 MAX виконав перший комерційний рейс після 20 місяців заборони.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 387 | Дата публікації: 13-12-2020 | Додав: admin | Теги: літак, Boeing, Дрон, заправка, запуск | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]