Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2016 » Грудень » 13 » Довірливі українці стають жертвами "класичного" шахрайства - виглядало, як справжній виграш
17:33
Довірливі українці стають жертвами "класичного" шахрайства - виглядало, як справжній виграш


 

Почалося з того, що на мобільний телефон чоловіка 37-річної мешканки Хмельницька надійшло СМС-повідомлення про виграш новенького автомобіля "KIA Optima", пише газета "Експрес".

Подружжя перевірило сайт, на який було посилання в інформації. На перший погляд, усе виглядало ніби правдоподібно.

Пані зателефонувала на вказаний номер. Їй підтвердили виграш іномарки. Але сказали, що отримати свій приз зможе тільки за умови сплати держмита.

Коли жінка переказала певну суму коштів, від неї зажадали сплатити за розмитнення. Наступного разу просили гроші за доставку, потім -- за інші послуги.

Загалом перерахувала 28 тисяч гривень. "Коли жінка запідозрила, що її хочуть обдурити, шахраї почали залякувати свою жертву. Повідомили, що автівка вже оформлена на неї, і якщо не сплатить ще 54 тисячі гривень, то притягнуть до кримінальної відповідальності, -- розповідає речник обласної поліції Інна Глега.

Перелякавшись, громадянка виконала всі умови аферистів, але омріяного автомобіля так і не отримала. Звернулася до правоохоронців лише після того, як остаточно зрозуміла, що її ошукали".

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини психології | Переглядів: 1215 | Дата публікації: 13-12-2016 | Додав: adminA | Теги: жертви класичного шахрайства, виграш, українці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]