Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2020 » Березень » 9 » Досі не перейшли на "десятку" багато користувачів Windows 7
13:49
Досі не перейшли на "десятку" багато користувачів Windows 7


 


Багато користувачів Windows 7 досі не перейшли на «десятку»

Компанія Microsoft більше не випускає оновлення безпеки для Windows 7, а також активно заохочує всіх бажаючих перейти на Windows 10. Правда, не всі її слухають.

На даний момент Windows 7 продовжує залишатися другою за популярністю настільною операційною системою від Microsoft. Причому за два минулі місяці з моменту закінчення підтримки ситуація майже не змінилася. У процентному відношенні можна говорити про 25,20% у «сімки», тоді як Windows 10 встановлена на 57,39% ПК.

Це живий доказ того, що основна аудиторія Windows 7 не хоче переходити на Windows 10 найближчим часом. Таким чином, частка системи в найближчі місяці істотно не зміниться. При цьому важливо відзначити, що розробники браузерів заявили, що будуть підтримувати Windows 7 мінімум півтора року, так що поспішати особливо нікуди.

Передбачається, що перехід на «десятку» відбуватиметься лише при оновленні апаратного забезпечення. Адже сучасні процесори, материнські плати і відеокарти вже не підтримують стару ОС (за рідкісним винятком). Однак напевно в Редмонді спробують якось прискорити цей процес


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 502 | Дата публікації: 09-03-2020 | Додав: adminA | Теги: користувачі Windows 7, перезід на «десятку» | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]