Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2021 » Грудень » 30 » Договір на виготовлення перших ступенів ракет-носіїв космічне підприємство Дніпра уклало з NASA
13:59
Договір на виготовлення перших ступенів ракет-носіїв космічне підприємство Дніпра уклало з NASA


Державне підприємство "Південмаш", яке виготовляє ракети-носії, уклало договір з NASA на продовження виготовлення основної конструкції першого ступеня ракет-носіїв "Антарес". Минулий запуск ракети-носія відбувся у серпні 2021 року.

За повідомленням прес-служби заводу "Південмаш", з контрактом були проблеми через невизначеність із конфігурацією ракети-носія.

За словами першого заступника генерального директора з економіки та фінансів Костянтина Завгороднього, на укладання контракту вплинуло вчасне виготовлення двох ступенів для ракет-носіїв.

"Американці дуже вибагливо ставляться до таких речей, як дотримання договірних зобов'язань, особливо щодо термінів, ув'язки всіх технічних деталей, а також організаційних формальностей. Багато нюансів виникає не тільки під час виробництва, а й у ході здачі продукції замовнику", – сказав він.

Співробітництво з американцями подовжено на термін до трьох років.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 244 | Дата публікації: 30-12-2021 | Додав: adminA | Теги: перші ступені ракет-носіїв, NASA, Договір, космічне підприємство Дніпра | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]