Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 27-04-2024
Головна » 2020 » Грудень » 30 » Для військових ЗСУ в Україні презентовано високотехнологічну продукцію
15:41
Для військових ЗСУ в Україні презентовано високотехнологічну продукцію


Подія відбулася на базі акціонерного товариства «Меридіан» ім. С.П. Корольова.

Про це повідомляє пресслужба «Укроборонпрому».

Представникам Командування Сухопутних військ ЗСУ і Центрального науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки ЗСУ було продемонстровано напрацювання у низці важливих сфер, зокрема радіозв’язку, радіолокації та спеціального приладобудування.

«Подія такого масштабу організована уперше за останні кілька років. Її важливість у тому, що виробники, замовники, науковці та кінцеві споживачі мають змогу під час очної зустрічі обговорити технології, виробничі можливості та можливі шляхи покращення тактико-технічних характеристик того чи іншого виду озброєння або спеціальної техніки», – йдеться у повідомленні.

Фахівці оборонного концерну поділилися своїми перспективними розробками. Крім того, представлена експозиція вже готових технологічних засобів.

«Важливо, що відновлено практику зустрічей-презентацій між нами та вітчизняними споживачами. Це чудова нагода продемонструвати можливості, продукцію та передові розробки, допомогти потенційним споживачам дізнатися більше про виробничий потенціал і дослідницьку базу», – наголошує начальник управління Олександр Пономарьов.

В «Укроборонпромі» нагадали, що під час планового реформування концерну, найважливіші напрямки, серед яких радіолокації, радіозв’язку і приладобудування, повинні трансформуватися у холдинг «Радарні системи». Останній, зі свого боку, об’єднає в одну 15 державних компаній, що займатимуться як розробкою, так і модернізацією з утилізацією.

Вся створена продукція буде призначена Сухопутним, Військово-Морським, Повітряним Силам ЗСУ.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 394 | Дата публікації: 30-12-2020 | Додав: adminA | Теги: україна, високотехнологічна продукція, презентпція, зсу | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]