Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2016 » Лютий » 5 » Для самотніх емігрантів з'явився сайт знайомств
22:59
Для самотніх емігрантів з'явився сайт знайомств


 

Останнім часом на сторінках українських діаспор з різних країн в соціальних мережах почали активно поширювати сайт Українські побачення. Такі оголошення з'явилися в спілках "Українці в Канаді", "Українці в Італії", "Українці в Німеччині". Засновники сайту стверджують, що діаспора - важлива частина їхньої цільової аудиторії.

"Наша аудиторія - це користувачі з усього світу. В більшості - це російсько- і україномовне населення. Українська діаспора найчисельніша в Канаді, США та Європі. Тому ми в першу чергу орієнтуємося на них. На жаль, як в Канаді, так і в усьому світі серед української діаспори є самотні люди. Вони хочуть поспілкуватися з однолітками або просто приємними співбесідниками. Але за певних причин не можуть цього зробити. Наш сайт знайомств - саме такий майданчик, де вони це можуть здійснити", - розповідає помічник власника сайту Олександр Короп із Києва.

Саме він займається тим, аби про сайт дізналося якомога більше українців за кордоном. За його словами, на сайті лише реальні користувачі - всі анкети проходять ручну перевірку за електронною поштою.

У користувачів є можливість додавати фотографії, заповнювати анкету інформацією про себе, створювати голосове і відеопривітання. Переглядати, хто відвідував анкету і відповів взаємною симпатією.

На сьогоднішній день, на Українських побаченнях зареєстровано близько мільйона анкет. З них - 183 тис. зареєстровані в Україні, 11 тис. - в Канаді. Щохвилини в режимі он-лайн на сайті перебуває близько 3 тис. людей.

Нагадаємо, фахівці вирахували скільки потрібно мати колишніх сексуальних партнерів для вдалих стосунків.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1290 | Дата публікації: 05-02-2016 | Додав: adminA | Теги: самотні емігранти, сайт знайомств | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]