Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 04-05-2024
Головна » 2024 » Січень » 29 » Для перехоплення дронів-камікадзе створений безпілотник Karma
14:00
Для перехоплення дронів-камікадзе створений безпілотник Karma


  Компанія Wedrones представила безпілотник Karma для боротьби із дронами-камікадзе. Розробники охарактеризували дрон, як дешеву і ефективну систему знищення боєприпасів, що баражують. Karma покликаний замінити дорогі зенітні керовані ракети.

Безпілотник має авіаційну аеродинамічну схему з прямим трапецієподібним крилом з обтічником на стику крила та фюзеляжу. Хвостове оперення, що має форму перевернутої літери V, встановлено на двох хвостових балках.

Швидкість дрона 250 км/год, максимальна висота польоту 5000 м, дальність зв’язку 100 км, тривалість польоту 2:00. Безпілотник запускається з катапульти та приземляється на шасі. Його можна використовувати повторно після того, як він повернеться на місце запуску.

Дрон виконаний з композиційних матеріалів та оснащений поршневим бензиновим двигуном з дволопатевим гвинтом, що штовхає, розташованим у хвостовій частині фюзеляжу. Виробник двигуна — німецька компанія, назва якої розробники не називають. Попередня вартість системи складає 250 тисяч доларів.

«Ми впевнені, що дрон Karma буде затребуваний на світовому ринку і зможе гідно конкурувати з іншими подібними виробами», — зазначив представник компанії.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 76 | Дата публікації: 29-01-2024 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]