Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пн, 29-04-2024
Головна » 2024 » Січень » 22 » Депресія: як її позбутися за допомогою цих кроків
00:31
Депресія: як її позбутися за допомогою цих кроків


Апатія, сонливість, відмова від будь-яких соціальних контактів та нудота від самої думки про те що необхідно щось робити чи з кимось спілкуватись – це все ознаки депресії. Як вийти з неї – читайте далі.

Визнайте свій стан

Кажуть, що ті хто перебуває у тюрмі мають два виходи: визнати що вони позбавлені волі або ж не сприймати цього факту. Якщо вони сприймуть як належне – в них є шанси зберегти стабільне психічне здоров’я. Так само і з людьми, які перебувають у депресії – просто визнайте це.

Перестаньте звинувачувати себе у цьому стані

Зрештою, депресія може виникнути у кожного і ви цьому не причина.

Геть перфекціонізм

Якщо ви все життя намагались робити усе якнайкраще для того аби бути чудовою дитиною для батьків, найкращим студентом – зупиніться. Ви людина, ніхто не каратиме вас за помилки. Тому робіть справи в мірі своїх можливостей а не гоніться за ідеалом.

Захистіть себе

Особливо від людей, які тиснуть на вас та намагаються маніпулювати вами. Можливо вони діють з кращих сподівань, однак для вас краще уникнути їх на певний час.

Тримайтесь позитиву

Пригадайте які речі вас змушували посміхатись, мабуть, досі є такі випадки – нехай вони вам допоможуть. Якщо виникають позитивні ситуації – не тікайте від них, розслабтесь і дозвольте собі порадіти життю.

Зрештою, усе на користь

Використайте стан депресії як можливість пізнати себе. Обдумайте свої попередні вчинки, зосередьтесь на недоліках – вам вдасться їх виправити!


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини психології | Переглядів: 93 | Дата публікації: 22-01-2024 | Додав: admin | Теги: депресія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]