Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2017 » Грудень » 20 » Чим відрізняються поняття "мода" і "стиль"
20:47
Чим відрізняються поняття "мода" і "стиль"


 

 

Жіночий одяг є основним доходом для всіх модних дизайнерів і стилістів. І це не дивно, адже це візитна картка будь-якої поважаючої себе дівчини. Не заперечую, правильно підібраний макіяж, доглянуте волосся і стильні аксесуари грають не останню роль у створенні ідеального образу. Але, стильний жіночий одяг здатний в перші 5-20 секунд знайомства створити про вас найбільш вигідне і позитивне враження. А нам якраз це і потрібно! До речі, якщо вам знадобиться стильне сучасне плаття вишиванка за розумною ціною, тоді радимо відвідати сайт etnobarvy.com.ua.

Значить необхідно дуже серйозно підійти до вибору жіночого одягу, визначитися зі стилем. Жіночий одяг покликаний виявляти справжні переваги і приховувати недоліки. 90% нашого тіла закриті для більшості людей, тому, підійдіть до вибору жіночого одягу професійно і в той же час - творчо.

Ми часто чуємо слова "мода" і "стиль" в сучасному житті. Вони супроводжують нас всюди: на шопінг, в університеті, в телепередачах, в світі музики і кіно. Але чи дійсно всі знають чим відрізняються ці два поняття? Відповідь спробуємо знайти нижче.

Насправді одна і та ж річ може бути і модною і стильною. Але не всі модні аксесуари можуть бути стильними, або ж навпаки стильні речі не можуть бути не модними зовсім.

"Моду" диктує нам індустрія в світі fashion. Відомі дизайнери, модельєри, кутюр'є - саме вони створюють те, що ми називаємо "модою". Це означає, що вони створюють нові тенденції, які будуть мати особливу популярність в певному сезоні.

Але не варто думати, що модні ті речі, яких в даний момент більше в бутиках і торгових центрах. Це не так. Швидше за все, всі ці однакові речі були завезені з Туреччини або Китаю. Плагіат вже давно не в моді. Насправді модні речі ексклюзивні і їх не так вже й багато на вітринах наших магазинів.

А термін "стиль" використовується більш конкретно, для певної людини або речі. Наприклад, у конкретної особистості може бути свій стиль. Це означає, що вона одягається і виглядає відповідно створеному і продуманому до найменших деталей образу.

Стиль може відображати:

1. якийсь часовий період в історії, наприклад, "стиль Середньовіччя";
2. стиль певної людини, наприклад "стиль Майкла Джексона";
3. повсякденний стиль, відповідний інтересам або роду заняття особистості, наприклад, класичний стиль одяг для роботи, або спортивний стиль для прогулянки.

Якби ви не одягалися: стильно або модно, все ж варто запам'ятати, що не варто сліпо гнатися за модою, не дивлячись навіть на те, що деякі речі вам не йдуть. Найкраще створити для себе свій певний стиль і вибирати речі виходячи з нього.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1108 | Дата публікації: 20-12-2017 | Додав: admin | Теги: вишиванка, плаття | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]