Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2017 » Грудень » 9 » Бітумна покрівля: чому варто
13:41
Бітумна покрівля: чому варто


 

Бітумну покрівлю давно заслужено оцінили будівельники, а господарі, котрі проявили далекоглядність, задоволені своїм вибором. Якщо вас також цікавить даний покрівельний матеріал, тоді зауважимо, що якісна бітумна черепиця Тегола за розумною ціною доступна на сайті tegola.ua.

Бітумну покрівлю називають: м'якою покрівлею, м'якою черепицею, гнучкою черепицею, гнучкою покрівлею. Як би її не називали, вона зберігає свої головні властивості - еластичність. На сьогоднішній день це найкращий покрівельний матеріал.

Бітумна черепиця має найширший вибір кольорів і видів. Це дозволяє будь-якому клієнту підібрати найбільш підходящий варіант. Якщо ви не можете визначитися з вибором, то консультанти допоможуть з вибором, про який покупець навряд чи пошкодує.

На сьогоднішній день гнучка бітумна черепиця Тегола вийшла на перше місце серед покрівельних матеріалів в усьому світі. Вона може зробити дійсністю ваше бажання зробити ваш будинок, як на обкладинці глянцевого журналу. Будь-яке бажання за кольором і формою нарізки дозволять зробити дах будинку абсолютно унікальним, такий, щоб не сплутати з сусідніми будинками. Якщо не злякає її вартість, то цей вибір заощадить немалі гроші для ремонту.

Чим же так відрізняється м'яка покрівля від інших матеріалів для покрівлі будинку?

1. Бітумна черепиця має високий коефіцієнт шуму, ізоляції і герметичність дуже висока. Такий дах повністю відсікає зовнішні шуми і звуки. Яким би не був сильним град, дощ, вітер, удари грому, в будинку буде тихо і затишно.

2. В якості верхнього шару виступає грубозерниста базальтова крихта. Шорстка поверхня дуже красиво виглядає. Крім цього вона не дає можливості снігу лавиною зійти вниз.

3. Бітумна черепиця дуже легка, а значить, її можна довести навіть легковою машиною. Невелика вага не перешкоджає її підняттю наверх. Крім цього вона дуже легко ріжеться простим покрівельним ножем.

4. Гнучкість покрівельної черепиці дає можливість покласти її на дах будь-якої конфігурації і з будь-яким нахилом. При бажанні її можна укласти на прямовисну і вертикальну поверхню. М'яка черепиця не зіпсується під жорсткими умовами мінливої ​​погоди, не боїться ультрафіолетового випромінювання, їй байдуже на пору року і зовнішню температуру.

5. Для монтажу не потрібно спеціальних інструментів. Цілком вистачить покрівельного ножа, полотка, цвяхів і клей. Проте обов'язково прочитайте інструкцію з монтажу або проконсультуйтеся у фахівця.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1070 | Дата публікації: 09-12-2017 | Додав: abel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]